Selamlar Yeniyim ve bir kaç sorum var

aslında bir kaç şey ben üye olalı 24 saat olmuyor. Hiç motorada binmedim.

* 1.85 boyunda 85 kiloyum. Motor alırken bu gözönüne alınması gereken bir veri mi?

* Rahat oturuş pozisyonu olan ne tür motorlar var? Yani cadde motorlarımı chooperlar mı sanırım enduro deniyor o tip motorlar mı oturuş pozisyonu bakımından rahat.

* Başlangıç motoru olarak küçük bir şeyle mi başlamak gerekir, Bilirsiniz acemiler büyük motor ister :) (Fizikle aradaki açık kapatılabilir mi?)

İlgilenen kişilere teşekkürler, saygılar.

Hoşgeldin:rendeer:
Fizik tabiki etken. Tabiki fizikten kastın ;beyin kıvrımlarının çokluğu veya ortakulak sıvısının dengeli durmasını kastediyorsan :p

Selam dostmusun düşmanmısın önce bi tanışma faslı yap bence kendini tanıt.
hoşgeldin şakay dı hepsi

kılıçbalığı' Alıntı:
Selam dostmusun düşmanmısın önce bi tanışma faslı yap bence kendini tanıt.
hoşgeldin şakay dı hepsi
+10000 arkadaşım :):):)
hoşgeldin düşman arkadaş:queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Valla üyelik ismi bayağı itici olmuş. Ama sen bana bakma burası özgür bir yer takıl kafana göre. Hoşgeldin. :)

Ayrıca cruiser rahatlık, sürüş keyfi. Enduro rahatsızlık, dağ bayır. :cat:

Senin boyuna ve kilona göre bence iri bir motor sende daha iyi durur. Genelde iri amcalar cruiser tipi motorlara biner ama bu seni kısıtlamak zorunda degil. Bütçene göre değişik tip motorlara binmen mümkün. Eğer para var huzur var diyorsan o kilo ile bir Hayabusa'ya da binebilirsin (super sport), ya da bir BMW 1200GS (enduro), ya da Dragstar 1100'e (cruiser)...

düşman kardeş sen en iyisi motor almadan evvel iyice bi araştırma yap
dergiler yeni başlayacaklar için ideal çok şey öğreneceksin
sonra kafana göre alırsın bi tane

cenkmenderes' Alıntı:
Senin boyuna ve kilona göre bence iri bir motor sende daha iyi durur. Genelde iri amcalar cruiser tipi motorlara biner ama bu seni kısıtlamak zorunda degil. Bütçene göre değişik tip motorlara binmen mümkün. Eğer para var huzur var diyorsan o kilo ile bir Hayabusa'ya da binebilirsin (super sport), ya da bir BMW 1200GS (enduro), ya da Dragstar 1100'e (cruiser)...

Doktor naaaptın? Hiç motora binmedim demiş adam.:silent: Biraz daha ufak hacimli aletlerle başlasa daha iyi değilmi? Hoşgeldin dostum.Biraz araştır uygun bir makina bulacaksın.

merhaba dusman hos geldin..form sayfalarında istedigin her seyin cevabını bulabilecegin kadar ayrıntılı bi sürü yazı var. Ben, almadan önce hepsini oku derim çünkü hakikaten çok ayrıntı var.

Hepinize çok teşekkürler Hoşbulduk

Dusman Düş kuran adam manasına da gelebilir, gelmeyedebilir, ama sadece bir takma isim de olabilir

Tekrardan ilginize çok teşekkürler.

Düşman hoşgeldin...
Sorularının hepsinin yanıtı sitemizde var.

Senin sorunun tam yanıtı http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=1872 burada. Skullhunter'in actigi YENİ BASLAYANLARA HİTABEN yazisinda var...

Önce bol bol oku. Ornegin Donald Duck (Reşat Arbaş) ın yazıları da tam sana göre.

Sonra zaten kendi yanıtlarını kendin verirsin zaman icinde...

-Öncelikle hemen a2 ehliyete başvur...
Zaten ehliyeti alana kadar motor satın almazsın, bu sure icinde de tanırsın motorlari ve kendini...

Tekrar hosgeldin

Çok teşekkürler.
Forum sayfası sürekli açık artık. Önce yeni başlayanlar kısımlarını okuyorum :)
Okunacak çok şey var, Çok güzel ve aktif bir forum.

hoşgeldin arkadaşım :rendeer: endurolar rahat motorlardır ama onlarda aralarında oturuş pozisyonları değişiyor. geneli rahattır.
kilonu göz önüne alırsak 250cc cruiserler olabilir bence biraz güçlü motor al. yani 15-20hp civarı cruiser ya da enduro.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar