Selamlar cbr 650 f

Merhaba arkadaşlar foruma Yen’i üye oldum bir hafta önce aldığım cbr 650 f 2017 motorumun önden kazası vardı disk yamulmuştu maslakta kedi Mustafa dedikleri ustaya aldığım arkadaş tamiratını yaptırdım sürüşte falan bir sıkıntı Yok ama fakat yavaş hızda sağa ve sola donuşlerde motorun ön takımı gibi hissettiriyor bir ses tak tak diye Çan’ımı sıkmaya başladı biraz araştırdım direksiyon burcundan olabileceği ile ilgili konular var sizlerinde tecrübesinden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Kimsenin konu ile ilgili bi tecrübesi Yok heralde

dostum burda oyle adamlar var ki senin o altindaki motoru gozlerini arabada birakip, dukkaninda parcalar geri toplar.

ama iste senin ne sordugun, neyi sordugun, nasil sordugun cok onemli.

sanirim kimse, benim gibi bu yazdigindan hic bir sey anlamamis ki, bir sey yazilmamis.

mesela yamuk olan bir disk, dusuk hizda cat cat ses yapiyorsa, 100 km hizda o on takimi paramparca eder.

donerken cat cat eden disk olmaz, diskin donme ile hic bir alakasi yoktur. sabit birşey o.

sen olmadi bir video at bakalim.

kolay gelsin.

yamulan diski nası tamir ettirdiniz?
yenisini almak gerekir diye biliyorum.

Diski mi tamir ettiler yoksa diski değiştirip motoru mu tamir ettiler? Değişen parçalar nelerdi, bunları yazarsan daha net cevaplar gelir.

Çatallarda yamukluk vardır diye düşünüyorum.Ayrıca servise niye gitmediniz 2017 motor için?

Merhaba arkadaşlar foruma Yen’i üye oldum bir hafta önce aldığım cbr 650 f 2017 motorumun önden kazası vardı disk yamulmuştu maslakta kedi Mustafa dedikleri ustaya aldığım arkadaş tamiratını yaptırdım sürüşte falan bir sıkıntı Yok ama fakat yavaş hızda sağa ve sola donuşlerde motorun ön takımı gibi hissettiriyor bir ses tak tak diye Çan’ımı sıkmaya başladı biraz araştırdım direksiyon burcundan olabileceği ile ilgili konular var sizlerinde tecrübesinden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Kimsenin konu ile ilgili bi tecrübesi Yok heralde

Evet yazdıkların çok anlaşılır, sorun buradaki insanların konu hakkında tecrübesi olmaması.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar