Selamlar Bende Motorlandim

selam bende buğün motorlandım:queen: pazartesi parasını ödedigim regal reptor 250cc E-9 kırmızı seytanımı aldım.hiç vitesli kullanmama ragmen 5 dakika bile olmadan alıştım.şimdi ilk işim A2 ehliyetimi almak olacak.1 temmuza kadar ısınma turları yapıp ehliyete hazırlanacagım.kapalı garajımızda benim motorum tek.birde harley var ama benimki daha gösterişli:p ötv yede yakalanmamak sansım oldu.ordanda yırtık yani.ama bu tabii ben aldımda.artacak ötv ile ilgilenmiyorum demek degil.her zaman artacak ötv nin karsısındayım.insallah artmaz veto olurda herkes hayalindeki motora kavuşur.:cat:
son söz:herkes sevdiği motoru alsııııınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip etsin. :)

hayırlı ve uğurlu olsun dostum kazasız belasızz ve arızasız sürüşler..:bounce: darısı bizim başımıza....

insallah sizde alırsızın ve sizinde başliğınızı görüp bende hayırlı olsun dileklerimi yazarım arkadaşlar:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız mutlu günlerde kullanman dileğiyle:rendeer:

sagolun:) ben daha fazla kutlama beklerdim ama yinede yazan yazmayan arkadaşlarada teşşekkur:)

Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin,rüzgarın bol olsun.:cat:

sagolun arkadaşlar.form 81 kere görüntülenmiş yazan 5 kişi buda bir başarı:mrgreen:

Bu tür konuşmalar için aslında "Moto sohbet" bölümü mevcut ..
Böyle ; Bende motorlandım , Aranıza bende katıldım gibi , gibi konuşmaların
yeri orası !

:p en nihayetinde ana sayfada cıkıyor topic.niyeti olan yazmış.sen nasıl yazdın.dimi

hayırlı olsun.. o zaman ilk iş ehlyet... :) ama yaza kadar nasıl sabredeceksin dostum ya.. aman dikkat et.. havalar ısınıyo polis amcalar iş başında ona göre...

Hayırlı olsun arkadaşım bnde cuma günü aldım anlaşılan ötv ye yakalanmamak için herkes bu hafta motorlara hücum etmiş alanlara ne mutlu alamıyanlrda bnce biraz beklemeli firmalar belki indirime gidebilir

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun

arkadaşlar cook tesekkur ederim.bu arada bbrr sağol.:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar