Selamın Aleyküm Motosiklet.net

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Merhaba Motosiklet.net Üyeleri Ben İbrahim Özkan Tarsusluyum Uzun Zamandır Ziyaretçi Ve Üye Olarak Forumda Bulunmaktayım 17 Yaşındayım Lise Son Sınıfa Geçtim Tarsus Ticaret VE Sanayi Odası Endüstri Meslek Lisesi Web Tasarım Bölümü Okuyorum Henüz Kendime Ait Bir Motorsikletim Yok 22 Ağustos Sınavına Hazırlanıorum Allah İzin Verirse Ehliyetimi Aldıktan Sonra Babam 0 km Ybr City Alacak O Zaman Bende Bir Motorcu Olacağım Site Çok Güzel Aranızda Bulunmaktan Çok Memnunum

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aleyküm selam, hoşgeldin. umarım hayırlısıyla motor sahibi olur ve kazasız güzel ve mutlu günlerde binersin...

Motosikleti
Pulsar NS400Z
HoşBulduk Arkadaşlar Hepinize Teşekkür Ederim İyi Dilekleriniz İçin

Aleyküm Selam hoşgeldin. Çok şanslısın baban alıyor motorunu biz alana kadar neler çektik.:cherry:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Aleyküm Selam hoşgeldin. Çok şanslısın baban alıyor motorunu biz alana kadar neler çektik.:cherry:

Hoşbulduk Aslında Ben Motoru Kendim Almak İsterdim Ama Kendisi Söz Verdi Yapacak Birşey Yok Adam Heveslenmiş Hevesini Kırmak Olmaz Değilmi :cherry: Ama Yinede Ben Motorun Ödemesini Tamamen Babama Yıkmayı Düşünmüyorum Seneye Stajım Var Para Veren Güzel Bİr Yer Bulursam Bende Katkıda Bulunacam :D

Hoşbulduk Aslında Ben Motoru Kendim Almak İsterdim Ama Kendisi Söz Verdi Yapacak Birşey Yok Adam Heveslenmiş Hevesini Kırmak Olmaz Değilmi :cherry: Ama Yinede Ben Motorun Ödemesini Tamamen Babama Yıkmayı Düşünmüyorum Seneye Stajım Var Para Veren Güzel Bİr Yer Bulursam Bende Katkıda Bulunacam :D

İyi olur kendi emeğinle alınan birşeyin keyfi bi başka olur:cat:

hoşgeldin ibrahim şanslı birisin genellikle aileler çocuklarının motor almalarına karşıdır ama senin ailen motor alabilmen için sana destek veriyor kıymetini bil kazasız belasız huzurlu günler geçirmen dilegiyle :cherry:

Motosikleti
Pulsar NS400Z
hoşgeldin ibrahim şanslı birisin genellikle aileler çocuklarının motor almalarına karşıdır ama senin ailen motor alabilmen için sana destek veriyor kıymetini bil kazasız belasız huzurlu günler geçirmen dilegiyle :cherry:
Hoşbulduk Evet Biraz Şanslıyım Babam Benden Yana Ama Annem Değil Abimin Yaptığı Gibi Okulu Bırakırım Diye Korkuyor

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Dün Sınava Girdim Güzelde Geçti Allah'tan Bir Mani Olmazsa Yakında Geliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar