Selam

Öncelikle verilmiş olan çok güzel bilgiler var. Bunun için hem kurucumuza hem moderatör arkadaşlara hemde üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İsmim Ömer Ankarada yaşıyorum elektrik ve elektronik teknisyeniyim ...

Selam Ömer, hoşgeldin..

Elektrik ve elektronikçi birisi olarak senin de bilgilerini paylaşacağın başlıklar olacaktır :)
Motorun yok henüz sanırım..

Selam kardeşim hoşbulduk elimden ne gelirse yardımcı olurum ve kaliteli saglam bi montaj için tüm bilgilerimi anlatıcam. Motor konusundada 250 mct konusuna bi yorum yaptım Allah izin verirse 1 aya kalmaz bi motorum olucak =)

Hoşgeldin Ömer.
Motorunu yeni alacaksan eğer , koruma ekipmanlarınıda eksiksiz tamamlayıp öyle sürüşe başlamanı öneririm.
Kazasız belasız sürüşler.

Hoşgeldin Ömer.
Motorunu yeni alacaksan eğer , koruma ekipmanlarınıda eksiksiz tamamlayıp öyle sürüşe başlamanı öneririm.
Kazasız belasız sürüşler.

Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bi hayli okudum. Tecrübelerinize dayanarak söylüyorum kesinlikle kasksız bakkala :) bile gitmem. Ben daha yeni başlıyacagım ve sürhatle pek aram yoktur agır agır beni istedigim yere götürsün yeter.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aileye hoşgeldiniz

Öncelikle verilmiş olan çok güzel bilgiler var. Bunun için hem kurucumuza hem moderatör arkadaşlara hemde üye arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İsmim Ömer Ankarada yaşıyorum elektrik ve elektronik teknisyeniyim ...

hoş geldiniz ömer bey katıldığınız için biz teşekkür ederiz :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar