selam...

klasik bir açılışla; aranıza yeni katıldım :) şimdiden hoşbuldum...:bounce:
gt250 cometle ilgili bir arayıştayken siteyi baya bi tırtıkladım, comet yazılarını okumak çok keyifliydi :cat: (eeee tabi devamını bekliyorum)
2006dan bu yana motosikletle hemhal olup, 1.5 yıldırda aktif kullanıyorum. birçok kişi gb önce bir çinli vukuatı:pr: sonra doğru yol made in japan :cat:çok yakın bir tarihte( 3gün önce) namıdeğer sibief, bazıları içinde cebefe 150 den ayrılmanın üzüntüsü içinde bir arayıştayım :salut: insanın motorundan ayrılması ne kadar acı, bunu iki kere yaşamış biri olarak, yine yeniden ve hep motosiklet diyorum :bounce:

klasik bir açılışla; aranıza yeni katıldım :) şimdiden hoşbuldum...:bounce:
gt250 cometle ilgili bir arayıştayken siteyi baya bi tırtıkladım, comet yazılarını okumak çok keyifliydi :cat: (eeee tabi devamını bekliyorum)
2006dan bu yana motosikletle hemhal olup, 1.5 yıldırda aktif kullanıyorum. birçok kişi gb önce bir çinli vukuatı:pr: sonra doğru yol made in japan :cat:çok yakın bir tarihte( 3gün önce) namıdeğer sibief, bazıları içinde cebefe 150 den ayrılmanın üzüntüsü içinde bir arayıştayım :salut: insanın motorundan ayrılması ne kadar acı, bunu iki kere yaşamış biri olarak, yine yeniden ve hep motosiklet diyorum :bounce:

hoş geldin arkadaşım bende motorsuz arkadaşlardan biriyim iyi anlarım halinden:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin :cat:

yeni motor alıcakmısın, niye sattın cbf yi?

Moderatör
Hoşgeldin, hayalindeki motora bir an önce kavuşman dileğiyle :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin :rendeer:

hoşbuldukkk :)

hoşgeldin :cat:

yeni motor alıcakmısın, niye sattın cbf yi?

yeni motor alıcam ve muhtemelen gt 250 olacak.

cbf i "acaba satılıyomu" diye ilan vermiştim ertesi gün alıcı çıkınca sattım, aslında kafamın bozuk olduğu bi zamana denk gelince elden çıkarttım, üzgün müyüm , çok hemde çokkkk

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hosgeldın...:rendeer:

hoşbuldukkk :)

yeni motor alıcam ve muhtemelen gt 250 olacak.

cbf i "acaba satılıyomu" diye ilan vermiştim ertesi gün alıcı çıkınca sattım, aslında kafamın bozuk olduğu bi zamana denk gelince elden çıkarttım, üzgün müyüm , çok hemde çokkkk

hoş geldin :rendeer: bende senin gibi bir kaç ay önce aldığım motor nasıl pazar payı diye bir ilan vermiştim,kaç gündür vatandaştan kaçmaya çalışıyorum illada motoru ver diyip duruyor.o kadar çok çeşit varki alıcagım motoruda henüz seçemedim arkadaşlar çok kafamı karıştırıyor :p ama % 80 enduro gözüküyor % 20 gt 250 huyo hayırlısı hepimize bakalım.:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar