Selam

C-4

Selam Arkadaşlar Ben Antalya Belekten yusuf :)

yaşım 17 inş bu yaz motoruma kavuşcam :)
hemen bu konu altından sorumuda sorim :)
başlangıç için daha hiç vitesli motor kullanmadım altta resmi görünen motoru önerirmisiniz ?

125-01.jpg

Motosikleti
BWS 100
öncelikle HOŞGELDİN
sanırım aynı durumdayız bu yaz kavuşacağız motosikletlerimize
vitesli motos kullanman sorun olmaz ya eğer araba kullanabiliyorsan 10 dk de kaparsın motoruda
::tutkuy::

Aramıza hoşgeldin @sey_47 arkadasımızın dediği gibi taksi mantığıyla aynı bende bu olayı öyle kavradım.Ben olayı 15dkda çözdüm fazlada zor olmadı.

C-4

Hoşbulduk arkadaşlar :) arabada kullanmadım sürmesini bilmiorum ama bilen bi arkadaşım ilk başlarda yanımdan ayrılmıcak öğretcem sana diyor artık hayırlısı :)

C-4

Okudum :) ve okurken genelde strese girdidme yaptım alışkanlık başgösterdi tırnak yeme öyle bi yazıydıki :D

teşşekürler bilgilendirdiniz için . .
ama ben motoru ulaşım,ihtiyaçtan almıyacam

hobi olarak içimde küçüklümden beri bi motor sevgisi var nerde bi güzel motor görsem bi ah geçiriyorum benim ne zaman böyle bi motorum olcak diye :)
ama yavaştan yavaştan tecrübelerimi artırdıkca ccde artırarak istedim race türü motora geçiş yaparım buda en az bi 10 yılımı alır :)

Motosikleti
BWS 100
sizlere youtube da bir video izlerken altındaki yorumları okurken bi yorum gördüm buraya aktarıyorum (ayrıca kaza videosu)
BOGAZGOREN
adlı bir kullanıcı
lan olm motora niye biniyonuz 2 tekerlekli şeye canınızı emanet ediyonuz 1 gram akıl yok bu motora binenlerde.. Neyse Allah rahmet eylesin.
C-4 böyle zihniyetli insanlar karşına çok çıkacak.....

C-4

bunlardan birisi ailem o yüzden motorumu kendi harçlıklarımla alacağım :( ailemden 1 kuruş bile gelmeyecek

hatta teyzem öğrendi bugun ve dediği kelime
"birini öldürmek istiyorsan ona motor hediye et ve 2 ay sonra haberini alırsın" dedi bişi demeye vakit bırakmıyor . . ama alınca görürler mutlulumu ve yaşadımı emniyetli sürdüğüm sürece

Moderatör
Hoşgeldin, en kısa zamanda istediğin motora kavuşman dileğiyle :)

C-4

hoşbulduk :) inşallah
forum sayesinde Ehliyet parasını kendi cebimden ödemekten kurtuldum :D
annemle İddiaya girmiştik annem B ehliyetliler motor sürebilir diyordu tabi ben önceden burda okudum için süremez diyodum o şekilde iddiaya girdik ve doğal olarak ben kazandım ehliyet masrafı benden olmıcak :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar