selam motorsiklet.net ailesi

merhabalar ben istanbulda yaşıyorum 11 senedır motor kullanıyorum mobiletle başlayan motor aşkım HONDA 600RR kadar dayandı suan 600RR kullanıyorum allah nasıp ederse 1000lık bır motor düşümuyor deyılım bu siteyi bayadır takip ediyordum ama üye olmamıştı şimdi üye oldum aranızda benım ıcınde yer var mı :cherry:

hoşgeldin kardeş inşallah istediğin 1000liğe kavuşursun yeni kasa bi 1000rr yakışır :)

Hosgeldin Aman dikkat et motorsiklet.net değil motosiklet.net fırça yeme sende benim gibi.:mrgreen:

hoşgeldin kardeş tabiki de var ne demek ! Kendini biraz tanıtırmısın ._? nerde oturuyosun yaş kaç ne işle mesgulsun ?

Mersin İl Temsilcisi
Hosgeldin Aman dikkat et motorsiklet.net değil motosiklet.net fırça yeme sende benim gibi.:mrgreen:

hoşgeldin. nasıl oluyor internet adres çubuğuna doğru adı yazıp, cümle içinde yanlış telaffuz edilebiliyor, anlayabilmiş değilim :wiinkk:

Aramızda herkeze yer var :mrgreen: İsmail ordan bir sandalye getir bakalım :p:p

R yok bu arada motosiklet.net :mrgreen:

Hoşgeldin allah kaza bela vermesin :rendeer:

hoşgeldin kardeş inşallah istediğin 1000liğe kavuşursun yeni kasa bi 1000rr yakışır :)

amın inş hoşbulduk bu arada

forum modulatörü yok mu düzeltiversin hızlı yazdım boş bulundum yani olur böyle hatalar

hoşgeldin kardeş tabiki de var ne demek ! Kendini biraz tanıtırmısın ._? nerde oturuyosun yaş kaç ne işle mesgulsun ?

hoşbulduk istanbulda yaşıyorum kardeş yaşım 27 ne iş yapıyorum yönetici asistanlıgı yapıyorum.

hoşgeldin. nasıl oluyor internet adres çubuğuna doğru adı yazıp, cümle içinde yanlış telaffuz edilebiliyor, anlayabilmiş değilim :wiinkk:

vallahı oluyor işte napalım yazdık yanlışıla bi zahmet modulatör kardeş

Aramızda herkeze yer var :mrgreen: İsmail ordan bir sandalye getir bakalım :p:p

R yok bu arada motosiklet.net :mrgreen:

Hoşgeldin allah kaza bela vermesin :rendeer:

hoşbulduk kardeş baya yoruldum bu SS benı baya yordu :D herkese benden çay :D:cherry:

hoşgeldin :bestmt:

ok anladım motosiklet.net :p

Son düzenleme:
aga su motorunun bikaç resmini koyda gözümüz motosiklet görsün biras :) şu grafik ekle butonuna tıklıcan eklemek için hemen üstte görürsün

aga su motorunun bikaç resmini koyda gözümüz motosiklet görsün biras :) şu grafik ekle butonuna tıklıcan eklemek için hemen üstte görürsün

ekleyelım kardeşim ne demek

batuhan_82-albums-my-darling-picture2342-cimg0888.jpg

batuhan_82-albums-my-darling-picture2358-cimg0884.jpg

batuhan_82-albums-my-darling-picture2436-cimg0913.jpg

hos geldin gecen okudugum bir baslikta 1000RR lardan cok sikayetcilerdi uretim hatasi sifir makinalar bir dunya yag yakiyormus falan ona gore oyle birsey almak niyetin varsa 1000lik diyince aklima geldi yani sen daha iyi bilirsin gerci :rendeer:

hos geldin gecen okudugum bir baslikta 1000RR lardan cok sikayetcilerdi uretim hatasi sifir makinalar bir dunya yag yakiyormus falan ona gore oyle birsey almak niyetin varsa 1000lik diyince aklima geldi yani sen daha iyi bilirsin gerci :rendeer:

bılıyorum ben bu sorunu yağ yakıyor 1000RR'lar belki suzukide olabılır bakıcam k8 k9 olanbılır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşgeldin aramıza kardeş,1000 rr düşünüyosan hiç çekinme yağ yakma sorunu sadece 2008 modellerde vardı,onu da hallettiler,yağ yakma ve yağ eksiltme aynı şey değil,ona bakarsan benim sv650s de yağ eksiltiyor,gayet normaldir,ama repsolden şaşma derim ben,tekrar hoşgeldin iyi forumlar

hoşgeldin aramıza kardeş,1000 rr düşünüyosan hiç çekinme yağ yakma sorunu sadece 2008 modellerde vardı,onu da hallettiler,yağ yakma ve yağ eksiltme aynı şey değil,ona bakarsan benim sv650s de yağ eksiltiyor,gayet normaldir,ama repsolden şaşma derim ben,tekrar hoşgeldin iyi forumlar

saol kardeş bakıcazz paramıza göre sımdılık 600RR var

a.s hoşgeldıniz bence gec bıle kalmıssınız üye olmaktan bir de evet (motosiklet)

Hoşgeldin. Tabik yer var.. Motosiklet.nette daha bircok kişiye yer var.. Keyifli formlar..

A.S. Hoşgeldin kardeş... Ben bu çocukta hız kokusu alıyorum :)

hoşbulduk karedş.. biri hız mı dedi :D

a.s hoşgeldıniz bence gec bıle kalmıssınız üye olmaktan bir de evet (motosiklet)

geç oldu ama güç olmadı hoşbulduk

Hoşgeldin. Tabik yer var.. Motosiklet.nette daha bircok kişiye yer var.. Keyifli formlar..

hoşbulduk herkese benden çay

motorun yakıyor.. Aramıza hoş geldin..

saol motor yakıyor ama bu sıra bınemıyoruz -8 derece olmuş her yer :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar