Selam millet 8 ekim cumartesi akşamaı saat 20:30 de maltepe sahil çay faslına.......

ben geç geldim ama yinede değdi sizleri görmek çok güzeldi :) gelen gelmeyen herkese saygılar :)

eyvallah farcob abi...
hakikaten süper bir akşamdı...
katılanlara çook teşekkürler....

Toplantılarınız bol olsun.Tünal iyi toparlıyorsun milleti. Bu arada önümüzdeki günlerde ve havanın müsait olması durumunda Trilye (Zeytinbağı) gezisi öneririm.Gitmeyen ,görmeyenlere şiddetle tavsiye olunur,güzergah motosikletçiler için çok ideal.
Bu arada hani fotolar ????

Toplantılarınız bol olsun.Tünal iyi toparlıyorsun milleti. Bu arada önümüzdeki günlerde ve havanın müsait olması durumunda Trilye (Zeytinbağı) gezisi öneririm.Gitmeyen ,görmeyenlere şiddetle tavsiye olunur,güzergah motosikletçiler için çok ideal.

Sağolsun arkadaşlar bizleri yalnız bırakmıyorlar....abi değerlendirelim....Foto sorumluları derhal foto başına......

---------- Post added at 14:03 ---------- Previous post was at 12:26 ----------

Sağolsun arkadaşlar bizleri yalnız bırakmıyorlar....abi değerlendirelim....Foto sorumluları derhal foto başına......

trilye;

http://arsiv.ntvmsnbc.com/modules/yakinyerler/trilye.asp

Kocaeli İl Temsilcisi

gunaydın serdar abi nasılsın ağabey :) yauu istediğin foto olsun senin yauuu :) arşivde yok yok bizim ben toplaşmaya katılamadım fakat gönlüm arkadaşlarla bunu bilmelerini isterim :)

bide foto koyayoım senin içün :):rendeer:

tünal abi geçmi kaldık?
yoksa bu pazar havaların son güzel oluşu herhalde...
kaçırmayalım bu fırsatı derim abim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar