selam genç,gönlü genç her zaman genç kalan arkadaşlar

ben 5 inci 10 yılımı tamamlamak üzere olan genç bir tutkunum. :queen: Bi heves yamaha ybr 125 aldım.yanlız hep otomatik vites kullandığımdanmı nedir bi türlü vitesleri beceremiyorum. Hele ilk kalkışlarda yokuş yukarı hep stopluyorum.:wiinkk: o yüzden satıp yine bir otomatik almak istiyorum.Motor mavi ve çok temiz kaça gider nasıl satarım yardımcı olurmusunuz

Ailemize Hoşgeldin :rendeer: bence biraz uğraş öğrenirsin ufkun açılır:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin arkadaş ..vitesli makinalar her zaman daha iyidir bence..Biraz çabayla rahat öğrenirsin..............

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

bence de satmayın.. nasıl olsa otomatık kullanmayı biliyorsunuz biraz uğrasıp vitesli öğrenmenin ne zararı olur ki ??

ayrıca hoşgeldin..:rendeer:

hoş geldin, öyle hemen caymak yok, biraz çabala, mt.izmir adına selamlar.
sevgi ve saygıyla kal.

aramıza hoşgeldin:)
bence de satma. bende de ybr 125 var, çok sağlam ve güzel bir motor. en ufak sorunu yok.
biraz çalışırsan çok zevk almaya başlarsın. hatta scooter a binmezsin bir daha.
o kadar iddalı konuşuyorum:)

arkadaşlar ilgi ve destekleriniz için çok sağolun.Biraz daha iyiye gidiyorum.Aslında sürüş zevki açısından çok hoşuma gitti fakat benden kaynaklandığını sanıyordum değilmiş...Motorda gaz yememe sorunu varmış.Hava ayarlarını yaptırınca o baygın kalkışı nispeten azaldı.Yine de şimdilik motorun yeni olduğundan,sıkışık olduğunu,ileride açılacağını söylüyorlar hadi hayırlısı.Hepinize zevkli sürüşler...

Hocam motorunla uzun yollar yapman dileği ile.bende senin gibi Km si bayağı ilerlemiş gençlerdenim.Sakarya Taraklıya yolunuz düşerse beklerim.selamlar

Aramıza HOŞGELDİN...
Bu sitenin en önemli özelliği ; motosiklete binmeden bile ; motosiklet hastalığına bulaştırmasıdır.. :)
:bestmt:
::tutkuy::
::hosgeldi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar