Selam ben geldimmmmmmmmmm !!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Natallia;ailemize hoşgeldin :rendeer:İzmir gezimizde pek muhabbet etme fırsatımız olmadı ama sitede bol bol tartışma-geyik-muhabbet ortamı yakalanır.Tekrardan Aileye Hoşgeldin:rendeer:

ewt arkadaşlar,buarası benim :p .Ama yinede hoş geldınız ben artık eski sayılırım:wiinkk: ....

MR.LONELY' Alıntı:
Bize yokmu hoşgeldin?

:salut:
hoş geldın :rendeer:
bu arad hemde niki hemde avator çok güzelmış
:cat:

crazy_devil' Alıntı:
Natallia;ailemize hoşgeldin :rendeer:İzmir gezimizde pek muhabbet etme fırsatımız olmadı ama sitede bol bol tartışma-geyik-muhabbet ortamı yakalanır.Tekrardan Aileye Hoşgeldin:rendeer:

sağol.bende memnum oldum.23 nizan çok güzel geçtı .tanıştımıza çok sevendım:wiinkk:

crazy_devil' Alıntı:
Hoşgeldin:rendeer:[/QUOTE]
sağol.bende memnum oldum.23 nizan çok güzel geçtı .tanıştımıza çok sevendım:wiinkk: [/B]

Son düzenleme:
MR.LONELY' Alıntı:
Bize yokmu hoşgeldin?

:salut:

Walla hocam çocukluğumu hatırlattın.
Hoş geldin hepinize..
Yahu bu belediyelerin düzenlediği toplu nikah gibi, TOPLU HOŞGELDİK FORUMU olmuş yaaa.

Hoşgeldinnnnnn:mrgreen: Bak burda kimi şahıslara dikkatet! yeni gelenlere konu açarken açıklayarak yazki o kimi insanlar dediklerim alaya alıyor ama benim kim oldugumu bilmiyorlar tekrar HOŞGELDİN:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hoşgeldin.

Yaw otoban faresi kızma, dön açtığın başlığa aydınlat bizi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar