selam arkadaşlar

Aramıza hoşgeldin:rendeer: 4000 km kdr arn 125 kullandım snr sattım satarken bile içim motorumda kaldı. Kesinlikle çin malı motosiklete göre kıyas dahi edilemez. Ztn keeway macar malıdır. Bir çok çin malı motosikletin satışına Avrupa da izin verilmimemesine rağmen keeway satışı olan bir motordur. arn nin dezavantajları ağırsan yada ağır birileriyle gezeceksen yere sık sık sürtmesi olacaktır. Ozellikle cukurlara girdiğinde yere altı temas eder. Yalnız pek fazla mekanik problem yaşamazsın ( ben hiç yaşamadım yaşayanıda görmedim fkt bir ara forumlarda arn 125 lerin otomatik cikle problemi yaşadıgını duymustumfkt benim bu dediğim yaklasık 1 sene kdr önceydi) . Mat siyah rengi güzeldir yalnız sunu bilmesinki mat siyah dedikleri olay boyanmamış plastikten öte değil. Yinede o kara sinek gibi durusu cok güzel. Yakıt değerleri su an için hatırlamıyorum fkt gayet iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle o fiyata alabilecegin en iyi başlangıç scooteri olacaktır. Arn 125 yerine arn 150 yede bakabilirsin.

Aramıza hoşgeldin:rendeer: 4000 km kdr arn 125 kullandım snr sattım satarken bile içim motorumda kaldı. Kesinlikle çin malı motosiklete göre kıyas dahi edilemez. Ztn keeway macar malıdır. Bir çok çin malı motosikletin satışına Avrupa da izin verilmimemesine rağmen keeway satışı olan bir motordur. arn nin dezavantajları ağırsan yada ağır birileriyle gezeceksen yere sık sık sürtmesi olacaktır. Ozellikle cukurlara girdiğinde yere altı temas eder. Yalnız pek fazla mekanik problem yaşamazsın ( ben hiç yaşamadım yaşayanıda görmedim fkt bir ara forumlarda arn 125 lerin otomatik cikle problemi yaşadıgını duymustumfkt benim bu dediğim yaklasık 1 sene kdr önceydi) . Mat siyah rengi güzeldir yalnız sunu bilmesinki mat siyah dedikleri olay boyanmamış plastikten öte değil. Yinede o kara sinek gibi durusu cok güzel. Yakıt değerleri su an için hatırlamıyorum fkt gayet iyiydi. Kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle o fiyata alabilecegin en iyi başlangıç scooteri olacaktır. Arn 125 yerine arn 150 yede bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar