Selam arkadaslar

ECEDOGUKAN, Hoşgeldiniz.... sefalar getirdiniz... :) Ama böyle olmaz biraz kendinizden bahsedinde tanıyalım sizi... :bounce: :mrgreen:

Tanıdık yuzler gormek ne guzel :king: Yenı arkadaslarımda olacak .E hersey guzel o zaman :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
herkese selam, hoşgeldin Ece...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e buraya da hoşgeldin :cat:

Tesekkurler.Prometheus o iş seneye kaldı :pale: ama trafıgı rahat kullanabılmek ıcın Hazıranda egıtım alıcam.Her ısın bası egıtım :cat:

hoşgeldiniz,ama olmuyor yani kimsiniz nerdensiniz ne iş yaparsınınz uzaylımısınız yoksa benim gibi marslımısınız :queen:

Pekı kısaca ozetlıyeyım.Asıl motor delısı sıtesınde kayıtlıyım.Burasıda kardes sıte :) :cherry: geldım uye oldum ıste.Motor delısıyım bende.motoru ılk kullanmayı vırago 535 le ogrendım.Fakat daha sonra o baslangıc motoru olmadıgı ıcın hata yaptıgımı anladım ve Honda Rebele dondum.Hondamla ancak sahılde gezebıldık cunkı ehlıyetım yoktu.Bırazda trafık sorunum var korkuda dıyebılırz.Ben Rebelımı cok ıstedıgım bır motoru almak ıcın sattım fakat aksılıkler oldu yenı alacagım motorumuda alamayınca motorsuz kaldım.Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut: Trafık egıtımım ıcın hazıranda egıtım alıcam bırde kısın ehlıyet olayını cozup seneye yaza motorla gezılere gıtmeyı ve askıma kavusmayı beklıyorum.Yeterlımı :p

ECEDOGUKAN' Alıntı:
Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut:

Arkadaşlar şöyle toplansakta akşam üzerleri sahilde dolaşsak hani diyorum... :cherry: :flower:

Hoşgeldin ECE.. Umarım kavuşursun motoruna yakında.. Çok isteyip de kavuşunca insan nasıl oluyor bilemezsin (bu hafta kavuştum da yeni motoruma :p )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar