Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 11 May 2005 #2 Oooo kimleri görüyorum Hoşgeldin tekrar :cat:
kadiRR_delisi Katılım 11 May 2005 Mesajlar 133 11 May 2005 #4 ECEDOGUKAN, Hoşgeldiniz.... sefalar getirdiniz... Ama böyle olmaz biraz kendinizden bahsedinde tanıyalım sizi... :bounce: :mrgreen:
ECEDOGUKAN, Hoşgeldiniz.... sefalar getirdiniz... Ama böyle olmaz biraz kendinizden bahsedinde tanıyalım sizi... :bounce: :mrgreen:
ECEDOGUKAN Katılım 11 May 2005 Mesajlar 11 11 May 2005 Konu Yazar #5 Tanıdık yuzler gormek ne guzel :king: Yenı arkadaslarımda olacak .E hersey guzel o zaman :mrgreen:
Eyong Süper Moderatör Yönetici Katılım 10 May 2005 Mesajlar 4,908 Motosikleti Harley Davidson Softail 107 11 May 2005 #6 herkese selam, hoşgeldin Ece...
Prometheus Katılım 8 Tem 2004 Mesajlar 7,735 11 May 2005 #7 Rebelden sonra motor almadın mı sen? "Sport alacağım" diyordun
Peril Katılım 1 Mar 2004 Mesajlar 1,261 11 May 2005 #9 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. e buraya da hoşgeldin :cat:
ECEDOGUKAN Katılım 11 May 2005 Mesajlar 11 11 May 2005 Konu Yazar #10 Tesekkurler.Prometheus o iş seneye kaldı ale: ama trafıgı rahat kullanabılmek ıcın Hazıranda egıtım alıcam.Her ısın bası egıtım :cat:
Tesekkurler.Prometheus o iş seneye kaldı ale: ama trafıgı rahat kullanabılmek ıcın Hazıranda egıtım alıcam.Her ısın bası egıtım :cat:
MoToR Katılım 31 Ocak 2005 Mesajlar 2,031 11 May 2005 #13 hoşgeldiniz,ama olmuyor yani kimsiniz nerdensiniz ne iş yaparsınınz uzaylımısınız yoksa benim gibi marslımısınız :queen:
hoşgeldiniz,ama olmuyor yani kimsiniz nerdensiniz ne iş yaparsınınz uzaylımısınız yoksa benim gibi marslımısınız :queen:
ECEDOGUKAN Katılım 11 May 2005 Mesajlar 11 12 May 2005 Konu Yazar #14 Pekı kısaca ozetlıyeyım.Asıl motor delısı sıtesınde kayıtlıyım.Burasıda kardes sıte :cherry: geldım uye oldum ıste.Motor delısıyım bende.motoru ılk kullanmayı vırago 535 le ogrendım.Fakat daha sonra o baslangıc motoru olmadıgı ıcın hata yaptıgımı anladım ve Honda Rebele dondum.Hondamla ancak sahılde gezebıldık cunkı ehlıyetım yoktu.Bırazda trafık sorunum var korkuda dıyebılırz.Ben Rebelımı cok ıstedıgım bır motoru almak ıcın sattım fakat aksılıkler oldu yenı alacagım motorumuda alamayınca motorsuz kaldım.Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut: Trafık egıtımım ıcın hazıranda egıtım alıcam bırde kısın ehlıyet olayını cozup seneye yaza motorla gezılere gıtmeyı ve askıma kavusmayı beklıyorum.Yeterlımı
Pekı kısaca ozetlıyeyım.Asıl motor delısı sıtesınde kayıtlıyım.Burasıda kardes sıte :cherry: geldım uye oldum ıste.Motor delısıyım bende.motoru ılk kullanmayı vırago 535 le ogrendım.Fakat daha sonra o baslangıc motoru olmadıgı ıcın hata yaptıgımı anladım ve Honda Rebele dondum.Hondamla ancak sahılde gezebıldık cunkı ehlıyetım yoktu.Bırazda trafık sorunum var korkuda dıyebılırz.Ben Rebelımı cok ıstedıgım bır motoru almak ıcın sattım fakat aksılıkler oldu yenı alacagım motorumuda alamayınca motorsuz kaldım.Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut: Trafık egıtımım ıcın hazıranda egıtım alıcam bırde kısın ehlıyet olayını cozup seneye yaza motorla gezılere gıtmeyı ve askıma kavusmayı beklıyorum.Yeterlımı
kadiRR_delisi Katılım 11 May 2005 Mesajlar 133 12 May 2005 #15 ECEDOGUKAN' Alıntı: Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar şöyle toplansakta akşam üzerleri sahilde dolaşsak hani diyorum... :cherry: :flower:
ECEDOGUKAN' Alıntı: Sımdı elımden geldıgınce motor sesı duymammaya mumkunse sahılde kulaklarımı tıkamaya calısıyorum :salut: :salut: :salut: Genişletmek için tıkla ... Arkadaşlar şöyle toplansakta akşam üzerleri sahilde dolaşsak hani diyorum... :cherry: :flower:
ECEDOGUKAN Katılım 11 May 2005 Mesajlar 11 12 May 2005 Konu Yazar #16 r: :salut: :silent: :thumright:
freedom34 Katılım 1 Ocak 2005 Mesajlar 310 13 May 2005 #20 Hoşgeldin ECE.. Umarım kavuşursun motoruna yakında.. Çok isteyip de kavuşunca insan nasıl oluyor bilemezsin (bu hafta kavuştum da yeni motoruma )
Hoşgeldin ECE.. Umarım kavuşursun motoruna yakında.. Çok isteyip de kavuşunca insan nasıl oluyor bilemezsin (bu hafta kavuştum da yeni motoruma )