selam arkadaşlar yeniyim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyetim var a2''ama dediğim gibi pek bir deneyimim yok!!ist'olsam eğitim alacak yerler mutlaka vardır ama kayseride pek böyle eğitim yerleri felan yok..işte kuryeci arkadaşlar ne öğretirse onu öğreniyoruz...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla iki gündür konu açmaya uğraşıyorsan eğer. cidden paranın bi kısmını koruma lara ve eğitime ayır derim.. :)
şaka bir yana ona bakarsan bende hala resim nasıl elenir bilmiyorum

Aramıza hoşgeldin kalıcı olman ve en kısa sürede motoruna kavuşman dileği ile eyvallah....

hosgeldın arkadasım umarım ıyı vakıt gecırırsın
motor olarak tavsıyem ıkıncı el ybr yada cbf 150

hoşgeldin arkadaşım,A2 olması iyi en ağırı oydu sıra korumalarda onlarda hayati önem taşır sağlıklı kalmanı sağlar,motor konusuna gelice önce kendine bir tarz belirle racemi,touringmi,choppermi,enduromu sonra marka konusunda yardımcı oluruz hoşçakal

hoşgeldin arkadaşım...
tüm acemilikler sabır ve sağduyu ile atlatılır! sakın acele etme ve sindirerek öğren motosiklet kullanmayı ve iyi bir trafik bireyi olmayı:wiinkk: çoğu insan acemiyim demeye utanır ve sonu hüsran olur malesef::stretche kuryecilerden alacağın eğitime çok dikkat etmeni öneririm zira %95'i hiçbir trafik kuralına uymazlar!! amman dikkatet

Son düzenleme:
Arora AR 125-3

Git sıfır al. 1400 küsür fiyatı var herşey dahil. 1000 ytl kalsın cebinde. 2 yıl garantili sıfır motor.

abi hoşgelmişsin sefalar getirmişsin.sana ybr 125, yada cbf 150 yakışır bu durumda.kesenede tam uyacak ve başını ağrıtmayacak seçenekler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar