Selam Arkadaşlar... Motor Alacam yadcımcı olurmusunuz...

ben bisikletten başka iki tekerli bir şeye binmemiştim
daha yeni 250 lik Hyosung Comet aldım
vallahi sürüyorum ama bende heyret ediyorum

peki sizin sevdiğiniz tarz hangisi?(naked cruiser supersport gibi)Eğer bu belliyse burdan yola çıkılarak daha iyi bi sonuç elde edilir.

Yani gaz elimizin altında olduğu sürece Basamamakta elimizdedir sanıyorum.

YANLIŞ. Elinde olmayabilir. Virajda yarım santim fazla gaz açman arkayı savurur ve karşıdan veya arkadan gelen aracın altına girersin. O yüzden 150 cc ile başla diyor arkadaş. Yaklaşık 1 milyon km otomobil tecrübem var ama motosiklet acemiliğimi ancak 7000 km den sonra atabildim. Aynı şey değildir otomobil ve motosiklet kullanmak.

:)))) bence sen bu parayla 2. el r1 falan al. sende boy pos var 125 lik sende kötü durur millet ne der sonra . 750 lik 1000 lik motorlar daha şık duruyor biner gezersin zaten gaza basmamak imkanı da senin elinde. motor altında durduğu süre çok şık bir görüntün olur. ( kabiliyetin varsa yaklaşık 3-5 dakika kadar hava atabilirsin. ) daha sonra yanından geçen 125 cc ler senin nekadar havalı olduğunu falan söylerler . daha sonra 10 bin liraya aldığın motoru parça niyetine 3 bin liraya satar 125 cc bir motor alırsın. çok şık olur.

elindeki para ile çok rahat bi 600f alırsın ama bi yatırırsan ki kesin yatırıcaksın en az 600tl... tamam boyun posun var ama daha önce hiç vitesli bir motor kullandın mı?
bazı arkadaşların dediği gibi yüksek cc makina yakışır da yakışıklı ölme şansın çok yüksek... elinin altında kontrolu kolay bi güç yok, trafik tecrüben yok, belki vitesli motor tecrüben yok...
cbf 150 yada ybr 125 al biraz deneyim kazan 1 ay bile olsa kullan...
yok onların tipi hiç hoşuna gitmiyo... hyo 250 gtr yada kawa 250 al en az 1 yıl bin sonra yükselt...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar