Selam Anesmotor dan Hakan

CBA

İşin içinden birilerini burada görmek sevindirici hoşgeldin Hakan ağabey.

hakan bey selamlar bugün size hem sitenin mailinden hemde burdan özel mesaj attım sanırım görmediniz hala cevap bekliyorum sizden

Arkadaşlar cümleden hoş bulduk. Ben sabah 08:00 dan akşam 17:30 a kadar mağazadan size yanıt atabilirim.İhtiyacınız olan bütün ekipmanlarda yardımcı olmaktan gurur duyarız. Sponsor bağlantılarda "Anes Motor" başlığı altından size destek vereceğim.Motosiklet.net üyeleri için özel kampanyalar yapacağız.Hatta şimdiden basladık Held derilerde. Arkasıda gelecek.Bir sürü projemiz var. Saat 17:30 dan sonra bana ulaşmak isterseniz 0531 343 43 17 nolu teli kullanabilirsiniz.Saygılarımla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------

Dostlar benim çıkış saatim geldi. Gece yanıt atmaya çalışırım. Olmazsa sabah görüşmek üzere. Herkeze güzel muhabbetler. Saygılarımla.

hakanım kardeşim ben osman seni burda görmek ne güzel yaaaaa.Havalarda kötü bi seyahat yapamadık senle kısmet artık kendine iyi bak kanka.

merhaba ben de geçen sirkeciye gittim benim motorun arka amrtisörünü değiştireyim diye düşünüyordum ordaki arkadaşlar istoç da anes motor da vardır dediler acaba varmı varsa fiyat nedir şimdiden teşekkürler..

Selam Barok34 sabah yedek parçama sorup sana buradan dönüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

Tabi bu arada motosikletinin marka ve modelinide söylemen lazım :)

Mersin İl Temsilcisi
bugün ve dün göstermiş olduğunuz incelikten ötürü teşekkür ederim. benim gsr ye uygun cam bulabilir miyiz? givinin bir modeli uyuyor sadece ama modeli bulamadım... yardımcı olabilir misiniz?

Sabah stoklara bakıp size dönerim. Eğer givi de varsa büyük ihtimal kappada da vardır.Zaten iki markada aynı aslında sadece farklı iki etiket basılıp pazara sunuluyor.

hoşgeldiniz hakan bey....elinizde monero qm 250 için ön sperlik cam varmı acaba...bide aksesuar olsa ne güzel olur kartal şekli falan :)

monero için ön siperlik

hoşgeldiniz hakan bey....elinizde monero qm 250 için ön sperlik cam varmı acaba...bide aksesuar olsa ne güzel olur kartal şekli falan :)

Selamlar.Monero marka motorunuza uyabilecek ön siperlik "kappa ka600"
Bu cam universaldir yuvarlak farlı her motora takılabilir.İtalyan malıdır.Rengi hafif füme.

Ürün;
http://www.anesmotor.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=85684

Standart fiyatı aparatıyla birlikte 90 € ( 195,00TL )
Motosiklet.net özel fiyatı 180,00TL + 8 taksit + Ücretsiz kargo

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------

bugün ve dün göstermiş olduğunuz incelikten ötürü teşekkür ederim. benim gsr ye uygun cam bulabilir miyiz? givinin bir modeli uyuyor sadece ama modeli bulamadım... yardımcı olabilir misiniz?

Kappa 245N cam + Kappa A167A cam bağlantısı : 65€ + 35€ : 100 €
Motosiklet.net özel fiyatı 90€

Ürünle ilgili resim bulamıyorum ancak givi ile aynı model.

Selam Barok34 sabah yedek parçama sorup sana buradan dönüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------

Tabi bu arada motosikletinin marka ve modelinide söylemen lazım :)

merhaba ilginiz için teşekkürler cbr 900 rr 1996 model

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar