Bak kardeşim, böyle ateşli ateşli konuşuyorsunda. Bu ülkenin başına ne geliyorsa özentilikten geliyor. Kenedi dilini değiştirmeye başladığında, kültüründe değişmeye başlıyor, karakterinde her şeyin değişmeye başlıyor. Senin ufak ayrıntı olara gördüğün şeyler aslında senden ufak ufak alınan memleketin. Bunları komplo teorisi olarak görebilirsin ama, önümüzden giden insanlar bizim egolarımızı okşarken vatan millet sakarya diye aslında başkalarına hizmet ederek ufak ufak ele geçriyirola. Maksadım bu organizasyona laf atmak değil. Ama dili Tükçe olan bir ülke üstelik o ülkenin askerleri ve birliği adına yapılan bir organizasyonun adının neden ingilizce karakterlerle yazıldığını bana açıklayabilecek bir mantık yok. Bu ülkede arkasında namaz kılınan imamların kaçının boynunda haç var biliyormusun sen?
Çanakkale savaşını ve Kurtuluş Savaşlarını bir oku istersen. O gün İzmir' e gemilerden ilk indirilen otomobillerin markaları bu ülkeyi işgal için gelmişlerdi. Topla tüfekle olmadı gittiler. Bu gün o marka Türkie' deki pazar payının oldukça büyük bir kısmını elinde tutuyor. Ve ülenin büyükçe bir kısmı bu markadan ekmek yiyor.
Sence ufak ayrıntılar hala önemsiz mi?
sevgili sadık... hocam herşeyi çoook güzel yazıyorsun,mantıklı yazıyorsun,hakkını yemem... ancak...
''Ama dili Tükçe olan bir ülke üstelik o ülkenin askerleri ve birliği adına yapılan bir organizasyonun adının neden ingilizce karakterlerle yazıldığını bana açıklayabilecek bir mantık yok. '' yorumunu hala anlamış değilim,üstelik daha öncesinde gayet açık ve net anlatıp yazmamıza rağmen... Biz klüp olarak işimize ve görevlerimize bağlıyız,logomuzda ve armamızda AYYILDIZ bulunmaktadır... Bütün yuvarlak PETCH'ler (yamalar) sol göğüste yer alır,yani kalp hizasında... İsimle ilgili küçük bir örnek vermek istiyorum,dünyada nereye gidersen git NORVEÇ dediğinizde kimse anlamaz... NADERLAND dersen bilinir!!! HUNGRY neresi? Bizim dilimizde MACARİSTAN....
Arkadaşlar umarım ne demek istediğimizi anlamışsınızdır... TURKBİKERS olarak adımıza bu kadar takılmanızı değil,yaptıklarımıza takılmanızı destek olmanızı istiyoruz... Bizimle aynı durumda olan Tech TURKEY'de tepkilerden nasibini almış durumda... LÜTFEN BU TİP OLUMSUZ YORUMLARDA BULUNMAYIN,BULUNMAK İSTERSENİZ YİNEDE TERCİH SİZİN... BİZLER KİM VE NEREDEN GELDİĞİMİZİ,ADIMIZIN NİÇİN TURKBİKERS OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ...
Umarım PAZAR günü,hep beraber omuz omuza yollarda oluruz...:rendeer: :cat: