Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bilip bilmeden araştırdım buldum dediğiniz göreceli kavramlara mı tamah edicez yoksa adamın bizzat başında bulunup katıldığı operasyonlarda öldürdüğü pkk lı yaptığı icraata mı bakıcaz??????? peki soruyorum şuanki paşalar sanki kaldırıyor mu helikopterleri??????? 200 teröristin yaklaştığı haberini HERONlardan aldık ama bişey yapmayın diye haber geldi diye şuan ortalıkta yırtınan bir Albay yok mu???????
1000 tane adamın yaptığı 10.000 tane hatayı konuşan kimse yok, 1 tane adamın yaptığı bile meçhul bir hataya mı bakıcaz? yaptığı onca icraata rağmen?? ben Osman Pamukoğlunun avukatı da deilim , siyaseti beceremediğini de az yukarıya yazdım ama bu vatana sayısız hizmet yapmış adama bu vatana daha hizmeti dokunmamış bizlerin laf söylemeye hakkı olamaz...........
1000 tane adamın yaptığı 10.000 tane hatayı konuşan kimse yok, 1 tane adamın yaptığı bile meçhul bir hataya mı bakıcaz? yaptığı onca icraata rağmen?? ben Osman Pamukoğlunun avukatı da deilim , siyaseti beceremediğini de az yukarıya yazdım ama bu vatana sayısız hizmet yapmış adama bu vatana daha hizmeti dokunmamış bizlerin laf söylemeye hakkı olamaz...........