Şehitlerimiz Anısına Yürüyüş yapalım motorlarla !

Ankarada Şehitler Anısına Buluşma ! Teröre HayıR!

Arkadaşlar derimki Ankarada bi gezi düzenleyerlim şehitlerin anısına !!!

Son düzenleme:
hep bişeylerin anısına bişeyler yapılıyor bana kalırsa boş iş
bu durum artık çığırından çıktı ne olucaksa olmalı

artık başkaları bişeylerin anısına bi şeyler yapsın...

GKN

bugün haberlerde Türk bayraklı bi grup motor gördüm
bizdenlermiydi??

bugün haberlerde Türk bayraklı bi grup motor gördüm
bizdenlermiydi??
Hayır kardeşim leventte ve beşiktaşta bulunan kuryeci arkadaşlarımız dı. Ben yırtıyorum kendimi arkadaşlar toplanalım ama ses getirecek bişey olsun diğer forumlardaki arkadaşlarla ortaklaşa birşey olması lazım . Katılım çok olsun azda olsa bizde sesimizi duyurmuş oluruz

Valla bende olur derdim ama, bende maaalesef çok uzaktayım..Ama sizler yapın benim gönlüm sizlerle..:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bencede yapılmalı devlet artık insanlaırn sabırlarının kalmadıgını iyice anlamalı özellikle TAYYİP

evet bencede hemen Yarın yapalım Katılmak isteyen arkadaşlar yazsın buluşma yeride yazsın bayraklarla turlayalım ankarayı

bu msj siyasi bir amaç için değil,milletimizin nasıl bir anda patlama noktasına geldiğinin bir göstergesidir.

öyle bir an gelirki. bu ülke evlatları ne hükümet ne abd nede başka bişey dinler.
yapılacak bişey varsa bundan öncekiler gibi yapılır.

bu gün kendimi garip hissettim,haberlerde eskişehirde,yozgatta,kastamonuda,ülkemizin koç yiğitleri askerlik şubesine başvurup dikelçe verip askerlik görevi istediler aralarında 50-60 yaşında amcalaraımızda vardı.

hakkaride sırnakta teskeresi gelen askerlerimiz dikeçe verip teskere değil kelle istiyoruz diye genel kurmaya dilekçe vermişler.

yenibosnada kıyamet koptu aralıksız 3 saattir arabalı,yayan genci yaşlısı sokaklarda her evden bir Türk bayrağı asılı

bombanın pimi çekildi

Vatan,
Antalya'da bir mavi su,
Posof'ta bir çorak tarla,
Gümüşhane'de bir yemyeşil bahçedir.

Vatan,
Sivas yaylasında
Yıldız bakışlariyle aydınlanan
Ip-ıssız bir gecedir.

Vatan,
Kelkit'te bir kardeş mezarı,
Zonguldak'ta bir maden işçisi,
Rize'de çay toplayan bir gelin
Ve seccâdesinde namaz kılan bir ihtiyar annedir.

Vatan,
Aydın tebessümüyle Aslıhan
Ve duru bakışlarıyle Emine'dir.

Vatan,
Ceylânpınar'da bir ince ceylân,
Edirne'de bir ince minaredir.

Vatan,
Hudut boylarında dalgalanan
Güzel bayrağımızda
Hare hâredir.

Vatan
Küçük ellerinin avuçladığı
Sâde bir toprak parçası değil çocuğum,
Toprakla büyüyen bir kutsal düşüncedir.

sabır taşı çatladı

bu ülke ve mehmetçiklerimiz 3-5 sütü bozuğa boyun eğmez.
her hareket planlı ve programlı gelişir.

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,biz ADANA MT.olarak,çarşamba akşamı,saat :20.00'de,bir kortej düzenledik.eğer sizlerde aynı gün ve saatte bulunduğunuz illerde kortej düzenlerseniz daha anlamlı olur kanısındayım.sevgilerimle.

bence de artik birseyler yapilmali. yaz basinda istanbulda cok guzel bir organizasyon olmus idi. yeniden yapilmasi lazim.

kesnlikle her ilin mt snde kararlastirilip sesimizi duyurmak en iisi olr cizmeyi astilarsa halkta tepkisini degisik yollarla gostermeli

arkadaslar sehıtlerımıze uzulmemek elde degıl ama sadece uzulerek elden bısey gelmıyor bana bı arkadastan bı resım geldı resım dıyarbakırda bı yer resımde ıgrendıgım bı sey var o da bı mezarlık ve ustunde duran bayrak benı yanlıs anlamayın cunku mezarlık pkklıların ve bayrakta pkk nın bayragı bunu protesto etmek gerekırse tum halkı bılınclendırmek gerek bu sehıtlerımıze bı borc bence resmı buraya koyamıyorum ısteyenlere yollayabılırım sızde herkese yollayın resmı mıllet uyansın ve beraber bıseyler yapalım ben bazı derneklere ve bırıkı partıye yolladım bugun

Son düzenleme:
Evet katılımcıları Görmek istiyoruz hadi lütfen biraz duyarlı olalım arkadaşlar.

ben ne zaman isterseniz gelirim ama motorum yok beni artçı olarak kabul ederseniz seve seve her zaman:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar