Sehit Motorlu Polis Cenazesi

viper_1' Alıntı:
Aslında o da mantıklı ama ; herkesin , her gördüğü yunusu durdurup karanfil vermesi kolay olmaz...

elbetteki seyir halinde olan polis arkadaşlarımıza yapılamaz bu :)

BBRR' Alıntı:
yarınki cenazeye belliki katılım istenen ölçüde olamayacak ...haliyle insanlar çalışıyo ve izin alabilmeleri pek mümkün görünmüyor ...ben pazar günü yapılması düşünülen ziyarete daha sıcak bakıyorum olcayın teklif değerlendirilmeli..pazar günü öncve bir kabir ziyareti ardından topluca yapılacak amirliğe başsağlığı ziyareti çok şık olur bunun için kimseden izin almaya gerek yok ...sonuçta kimse kimseyi rahatsız etmeyecek bu vatanınn evlatları yine bu vatanın evlatlarını ziyaret edecek

bir sonuç belirleyelim ona göre topic yönlensin...pazar günü en müsait gün...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuhtupasa' Alıntı:
Zincirlikuyu merkezini ziyaret içinde üstüne basa basa "daha sonraki bir tarihte" bizi ağırlamak istediklerinin ilettiler tekrar...Bilginize..:bounce:
:bounce: :bounce: :bounce:

arkadaşlar, anlaşılan o ki güvenlik güçleri de kontrolsüz bir şekilde biz motorcuların üzerine yönlenebilecek şiddet gösterilerinden çekiniyor ve bunun olmasını istemiyor.
bence, bu konuyu daha fazla uzatmadan gelecek cevabı beklemeliyiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
crato' Alıntı:
arkadaşlar, anlaşılan o ki güvenlik güçleri de kontrolsüz bir şekilde biz motorcuların üzerine yönlenebilecek şiddet gösterilerinden çekiniyor ve bunun olmasını istemiyor.
bence, bu konuyu daha fazla uzatmadan gelecek cevabı beklemeliyiz.
:cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
abi ağırlamasınlar ya randevu istemiyoz elimizde bayrak çiçek gideriz buyur ederler etmezler onların bileceği iş...motorcuyuz biz diplomat değil öle fazla kurallara uyamıyoruz

Forumdan Uzaklaştırıldı
BBRR' Alıntı:
abi ağırlamasınlar ya randevu istemiyoz elimizde bayrak çiçek gideriz buyur ederler etmezler onların bileceği iş...motorcuyuz biz diplomat değil öle fazla kurallara uyamıyoruz

Sevgili Barış Kardeşim..

Haklısın ancak şöle bi ayrıntı var..
Ziyaret etmek istediğimiz sonuçta resmi bir güvenlik kurumu ve tabiki doğal olarak kesin ve katı kuralları var..Ve buna herkes gibi bizlerde uymak zorundayız..

O merkezde her zaman sadece kapıdaki nöbetçi arkadaşlar ve içerde bir kaç memur arkadaş oluyor..Dolayısıyle sevgili yunusların ve amirlerinin de isteği bizim düşündüğümüz gibi kalabalık bir birliktelik..

Bu nedenle onlardan gelecek davetle hareket edilmek zorunda..:rendeer:

S&S

Hesaplar, hesaplar, hesaplar Akıl bir tarafta kalmalıyken nalıncı keserleri yontmada kendine doğru. BBRR nin dediği gibi bağımsız yaşamayı seçtik ve hesap yapmadık binerken motora ölürüz diye. Danışsaydık birilerine bu forumda yoktu çoğumuz.
Hiç kimsenin hesabında rakam olmaya lüzum yok Tüm şehitlerimize deriz mevlidi şerif okutacağız filanca camii de gün belirleriz yasinlerin fatihalar la semaya yükselmesine şahitlik ederiz M.T. camiası olarak.

bendeniz acizane yenicami (eminönü) derim .

paşam haklı....öyle elimiz kolumuzu sallaya sallaya gidemeyiz.. kız ister gibi... barış dostum askerliğini yaptıysan katı kural nedir bilirsin...:cat: o yüzden bunu zamana bırakalım.. davete icap etmek gerekir...:cherry:

Kartal23' Alıntı:
paşam haklı....öyle elimiz kolumuzu sallaya sallaya gidemeyiz.. kız ister gibi... barış dostum askerliğini yaptıysan katı kural nedir bilirsin...:cat: o yüzden bunu zamana bırakalım.. davete icap etmek gerekir...:cherry:

gercekten de davete icap gerekiyor.adamlar davet edicez demişler.şimdi hadi biz geldik abes olur.beklemek lazım.ama gideceğimiz gun yeterince onceden bell olursa katılımı o kadar cok arttırabiliriz.

ben yarın tum gun ofısteyım....:pale:
Allahtan Rahmet ve Sevenlerine sabirlar dilerim....:salut:

arkadaşlar bence oradaki görevli arkadaşların sırtlarını yasladıkları birilerini kaybetmenin acısı ile onlara destek olanları düşünüp düşünememeleri durumu var ortada şu açıdan yaklaşın birde orada arkadaşları için son görevlerini yerine getirmeye çalışırlarken bir de bizlerin can güvenliği için uğraşmak zorunda kalacaklar neticede bizleri koruma mükellefiyetleri var şehit olan arkadaşları için son görevimi yerine getirecekler yoksa bizleri korumak için görevmi yapacaklar?? bence buna biz karar vermeliyiz aslına bakarsanız akalteke nin dediği gibi gidip bir mevlid-i şerif okutmak daha hayırlı biz onları davet ederiz hemde...

belki ziyaret edemeyiz, belki beklememiz gerekiyor ama cuma akşamı dolmabahçeden çıktıktan sonra direk köprüye girmek yerine zincirlikuyu'daki merkezin önünden geçilerek köprüye girilebilir. böylelikle "biz buradayız ve sizinleyiz" mesajını inceden vermiş oluruz diye düşünüyorum.
daha sonra onların yapacakları davete de icabet edebiliriz.

bence gidip bizler adına oraya bir çiçek ve başsağlığı mesajı bırakalım uğrarken ne dersiniz ? topluca gidip güzel bir çiçek yaptırıp bırakalım yada onların minik bir bahçesi var oraya şehit arkadaşlar adına minik bir çam fidanı dikelim ben haftada iki üç kez oraya gidiyorum gitmişken bakımınıda yaparım ne dersiniz ???

crato' Alıntı:
belki ziyaret edemeyiz, belki beklememiz gerekiyor ama cuma akşamı dolmabahçeden çıktıktan sonra direk köprüye girmek yerine zincirlikuyu'daki merkezin önünden geçilerek köprüye girilebilir. böylelikle "biz buradayız ve sizinleyiz" mesajını inceden vermiş oluruz diye düşünüyorum.
daha sonra onların yapacakları davete de icabet edebiliriz.

Yarın ki törene katılmayı çok istiyorum ama iş nedeniyle gelmem zor görünüyor ayrıca motorum da serviste.Ama yüreğim orada sizlerle olacak arkadaşlar.şehit yunusumuza da Allah tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum tüm vatandaşlarımızın başı sağolsun.

NicemaN' Alıntı:
bence gidip bizler adına oraya bir çiçek ve başsağlığı mesajı bırakalım uğrarken ne dersiniz ? topluca gidip güzel bir çiçek yaptırıp bırakalım yada onların minik bir bahçesi var oraya şehit arkadaşlar adına minik bir çam fidanı dikelim ben haftada iki üç kez oraya gidiyorum gitmişken bakımınıda yaparım ne dersiniz ???

bence çok güzel bir fikir.Ayrıca şu mevlidi de düşünmeliyiz çok yerinde bi davranış olur.

Son düzenleme:
akalteke' Alıntı:
Hesaplar, hesaplar, hesaplar Akıl bir tarafta kalmalıyken nalıncı keserleri yontmada kendine doğru. BBRR nin dediği gibi bağımsız yaşamayı seçtik ve hesap yapmadık binerken motora ölürüz diye. Danışsaydık birilerine bu forumda yoktu çoğumuz.
Hiç kimsenin hesabında rakam olmaya lüzum yok Tüm şehitlerimize deriz mevlidi şerif okutacağız filanca camii de gün belirleriz yasinlerin fatihalar la semaya yükselmesine şahitlik ederiz M.T. camiası olarak.

bendeniz acizane yenicami (eminönü) derim .
İşte bu harika bir fikir.

Tanridan Rahmet diliyorum ve ailelerine buyuk sabirlar. Dostlarim eger bu kadar zayif kalacaksaniz yarin , bence pazar gunu ziyaret filan yapin karakola bir anit celenk i filan birakin.Yapmak istediginiz cok kutsal bir sey ama bizleri tanimayanlara sesimizi duyaracak kadar guclu olmaliyiz. Pazar gunu topluca gitmeniz bence gayet hos ve kolunuza siyah bandana takin yas ve acinin paylasimci ulusal simgesi olarak.Sizi destekliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar