Sehit Motorlu Polis Cenazesi

abi keşke akşam a denk gelse herkes gelirdi o zaman benm de okulum var ama peder izin verirse katılıcam

Şehit olan arkadaşa ve tüm şehitlerimize ALLAH gani gani rahmet etsin mekanları cennet olsun(amin)
Birde bu memleket evlatlarına uzanan kirli ellere cezaları tam anlamı ile veriliese yüreğimize biraz su serpilir.

şehit olan kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim
yarın çıkabilirsem orada olacağım

dostlar, elbette hepimizin içinde birer ateş yanıyor ve akıllarımızla duygularımız didişiyor bazı fikirlerde de.

Herkesi bir bir kutluyorum fikirlerden ve destekten ötürü,
benim nacizane fikrimde bazı arkadaşlarım gibi

-- yarın ki törene elinden gelenler gitsin
-- sonra paşamız zaten önceden kurdugu kontağı ilerletsin, takvimi belirlesinler (çok uzamadan süre, olayı halk unutmadan )
-- o tarih için tüm topiclere bir duyuru geçebiliyorsa barış kardeşimiz hızlı bi haber iletsin, nitekim herkesin bu topicten haberi olmayabilecektir
-- o günün programı ise kısa ve öz olur zaten, zincirlikuyu da ki merkezin önü motorların adedi yüksek olursa pek uygun değil, ancak içerdeki park yeri eh işte şeklinde, bunu da planlarız.
-- önceden basit bi para toplanır bir hesapta, o gün 1-2 saat önceden gönüllü üç arkadaşımız o parayı hesap sahibi ile çekerek çelenk vb alışverişi yaparlar hazır beklerler
-- son olarakta ordaki kısa ziyaretten sonra mevlüt için önceden ayarlanan cami ye gidilir konvoy halinde bayraklarımızla, eğer yolda çıkarsa da bi iki PKK lıyı halletmek işini de seve seve ben üstüme alırım, nede olsa bekarım ve şehitlik için yanıp tutuşuyorum
-- cami olayını isterseniz ayarlamasını da ben üstlenirim, bu konuda çevrem de pek çok genç hafızımız ve değerli hocalarımızda var, özellikle bir tanesi zincirlikuyu mezarlığının kıdemli hocalarından kültürlü akıllı ilmi yüksek bir hocamız

sevgi ve selametle
ŞEHİT KARDEŞİM İÇİN ONUN ADINA YÜREKTEN SEVİNİYORUM... DARISI BAŞIMA...

zuhtupasa' Alıntı:
Sevgili Motorcu dostlar..

Yunuslar Em.Amirlerinden Fatih bey ile yaptığımız görüşme neticesinde;

Yarın saat 10.30 da Vatan Caddesindeki İst.Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak olan cenaze töreni ve sonrasındaki kortej geçişinde bizleri görmek istediklerini ifade etmişlerdir.

Bu durumda Em.Müdürlüğü önünde Vatan Cad.de saat 11.00 itibariyle kortej katılımı için isteyen herkes davetlidir.

BAYRAKLARI UNUTMAYIN.!!!

S&S
Paşam gözlerim doldu abiliğini paşalığını gösterdin .keşke yakın olsaydımda BAYRAGIMIZI alıp bende orda olabilseydim.ama gönlümüz kalbimiz sizinle gösterin herkese içimizde yatan ayyıldız ruhunu seni canı gönülden tebrik ediyorum :cat: :cat: :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topiğe yazı yazan , bu konuya hassasiyet gösteren ve özellikle yarın türk bayrakları ile korteje katılacak bütün arkadaşlar için : :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

arkadaşlar motosikletçiler olarak imajımızı düzeltmek , farkedilmemizi sağlamak ,Atatürk'e ve cumhuriyetimize bağlılığımız göstermek için diğer bir tarihi fırsatta 19 Mayısta 1000 motorla ANITKABİR'DEYİZ organizasyonudur lütfen ilgisiz kalmayın

ayrıntılar için bkz.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12787

hepimizin başı sağ olsun arkadaşlar geride kalanlara ve ailesine allah sabır versin toprağı bol olsun::uzgunum:

Yüce Rabbim şehitlerimize rahmet,geride bıraktıklarına sabır ihsan etsin.Allah katında şehitlerden olmak ne güzel.Allah-ü Teala bana da nasip eder inşallah.
Motorumun servis işini halledebilirsem yarın ben de saftayım arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin.Nur içinde yatsın.Allah günahlarını bağışlasın.

Keşke katılabilsei dim...

ALLAH Rahmet eyLesin,arkada bıraktıkLarına da ALLAHtan sabır diLiyorum...

zeda3000' Alıntı:
Tanridan Rahmet diliyorum ve ailelerine buyuk sabirlar. Dostlarim eger bu kadar zayif kalacaksaniz yarin , bence pazar gunu ziyaret filan yapin karakola bir anit celenk i filan birakin.Yapmak istediginiz cok kutsal bir sey ama bizleri tanimayanlara sesimizi duyaracak kadar guclu olmaliyiz. Pazar gunu topluca gitmeniz bence gayet hos ve kolunuza siyah bandana takin yas ve acinin paylasimci ulusal simgesi olarak.Sizi destekliyorum.

kola sıyah bandana yada kurdele guzel fıkır... bencede yapılabılır hem gelen gelmeyen onemlı degıl sıyah bandana olmalı evet evet :)

herkese selamlar.

forumun ilk sayfasından itibaren şimdiki kısma kadar okudum.Bazı üyelerimiz , olay bağlantılı olarak MT'nin gövde gösterisini de araya sıkıştırmak ve hatta sayıca kalabalık olmayı daha önemser gibi düşünüyorlar.

Ben ve netmavisi , polis günü kutlamalarında , polis merkezine SUPEREVARIDERS grubu ile gitmiştik.şimdi belki sizden tepki alacağım ama olsun.Adamların organizeleri çok kuvvetli idi.
Benim fikrim, biraz da tutum ve tavırlarımızın nasıl olması gerektiği, yolda gidiş durumu ve katagorilere göre yapılanma olmalı.
Ben bizzat Fatih bozboyacı ile de konuştum.Adamlar gerçekten çok üzgünler.Tedirginler.kesinlikle Alican Abimizin dediği gibi daha sonra bir zamanda gitmek doğru olur.
Arkadaşlar ısrarla , gezmek olsun da....tavrındalar.
anlayısınız ve paylasımınız için teşekkürler.

Arkadaşlar cenaze den şimdi geldim
tören güzel oldu
yanlız yüzlerce polis motorunun arkasında 30-35 sivil motorduk:pale:
en gösterişleri ağır abiler kulübüydü 10 kişi kadar kulüp yeleklerini giymişlerdi
bu arada nic ini unutuğum(kendisinden çok özür dilerim:rendeer: )bir arkadaşımızda vardı motosiklet.net 2 kişiydik sanırım:pale:
neyse ölen arkadaşlarımıza allahtan rahmet geride kalanlara başsağlığı dilemek istedim
en güzelide havalimanında bir yerde durduk ve polis motorları önümüzdan geçerken bizler korna ve eksoz seslerimizle hepsine başsağlığı diledik ,onlarda el salladılar
hatta sahil yolundan 6 motor geri dönüyorduk ve yanımızdan geçen 10 ar kişilik yunus gurupları korna çalıp el salladılar çok hoşuma gitti

army_0666' Alıntı:
herkese selamlar.

forumun ilk sayfasından itibaren şimdiki kısma kadar okudum.Bazı üyelerimiz , olay bağlantılı olarak MT'nin gövde gösterisini de araya sıkıştırmak ve hatta sayıca kalabalık olmayı daha önemser gibi düşünüyorlar.

Ben ve netmavisi , polis günü kutlamalarında , polis merkezine SUPEREVARIDERS grubu ile gitmiştik.şimdi belki sizden tepki alacağım ama olsun.Adamların organizeleri çok kuvvetli idi.
Benim fikrim, biraz da tutum ve tavırlarımızın nasıl olması gerektiği, yolda gidiş durumu ve katagorilere göre yapılanma olmalı.
Ben bizzat Fatih bozboyacı ile de konuştum.Adamlar gerçekten çok üzgünler.Tedirginler.kesinlikle Alican Abimizin dediği gibi daha sonra bir zamanda gitmek doğru olur.
Arkadaşlar ısrarla , gezmek olsun da....tavrındalar.
anlayısınız ve paylasımınız için teşekkürler.

Selamlar;

Yazının içinde de tepki alacağını belirtmişsin zaten. Bu bir güç gösterisi filan değildi. Sayıca kalabalık olmayı ben bizzat önemsediğimi söyleyebilirim. Ancak işi gücü olan kendini ayarlayamayan arkadaşlar elbetteki orada bulunamadılar.

Ancak benim anlayamadığım böyle hassas bir olayı "gezmek olsunda" diye yorumlaman... Açıkçası bu ifade beni çok üzdü,sinirlendirdi. bugün forumdan bu töreni duyup katılan arkadaşlar da sanırım benimle aynı duyguları paylaşmışlardır bu mesajı okuyunca. Bir vatan evladı şehit oldu ve biz elimizden geldiğince orda olarak onu memleketine, ebedi istirahatgahına uğurladık. Yol boyunca güzyaşlarına hakim olamayan arkadaşlara haksızlık oluyor::yanliss:

arkadaşlar bu konuyu uzatmamak en iyisi
ben şimdi geldim cenazeden
gelen geldi gelemeyen arkadaşlarında canı sağolsun

polis arkadaşımızın şehit düştüğü yere her geçişte bir karanfil atın siyah bandanayı ise ben bir hafta kolumda taşıyacağım başımız sağ olsun

Çok arzu etmeme rağmen iş yoğunluğu sebebi ile ben de katılamadım bu cenaze törenine.

Elbet gönül orada olmak ister, sadece bugün değil, tüm şehitlerin cenazesine katılıp onlar için tekbir getirmek ister.

Ancak bazılarımız işyerinden izin alamadığından, bazılarımız aynı saatte daha önceden planlaması yapılmış iş toplantıları olduğundan, bazılarımız uzakta olduğundan ( İstanbul da Anadolu yakası ve başka bölgeler de buna dahil ) bu cenazeye ya da başkalarına katılamayabilir.

Bu durumlarda aileden olan birisi diğerlerini temsil eder ve varlığı ile temsil ettiği tüm ailenin orada olduğunu hissettirir !

Biz de orada bizi temsil eden arkadaşlarımız sayesinde manen cenazede idik.

Teşekkürler Arkadaşlar

sevgili DOSTDARK, evet bugün sanırım ikimiz vardık orada.olsun.sonuçta diğer üyelerimizin de ruhu bizimle olsunlar.Ben ilk yazımdan dolayı tepki aldım.Düşüncem,gösterişsiz,sade ve kalabalık olmak iyi olur demek istemiştim.
geçen ay düzenlenen polis-halk geçidinde de AĞIRABİLER ve SUPEREVARIDERS grupları vardı.onlar bizim kadar kalabalık değiller.
cenaze ile ilgili olarak görüşlerim az sonra.ve daha başka bilgiler.

Sevgili dostlar,ben sizin arkadasınızsam rahat olabilirim sizinle iken.Sabah tören yerine 10:30'da arkadasımın motoru olan honda - bali ile gittik.Gece 00-08 nöbeetten çıkıp gittiğimi de belirtmek isterim.
sehit polisimizin duasını müteakip,herkes motoruna bindi.genel anlamda,sivillerin emniyet binasına girişlerini engllemelerine rağmen BİZ MOTOR DOSTLARINA sorun çıkartmadan, buyrun deyip içeri aldılar.Ben kendi grubumuzu göremediğim için AĞIRABİLER - SUPEREVARIDERS grupları ile duaya katıldım.
İlgimi çeken şey,bazı polislerin durumu hiç umursamamaları idi.Dua bile etmeyenler bile cok vardı.bu hoşuma gitmedi.
dostdark arkadasım ile birbirimizden habersiz:cyclopsan ama en arka sıralarda havaalanına doğru korteje eslık ettık.ben oradan, tek olarak levent istikametine doğru son sürat : 80km/h :p yola cıktım.yunus arkadaslarımla yaptıgımız telefon görüşmesi ile onların 1200 GS'lerle beni yakalayacağına karar verdik.Zincirlikuyu - Yunus polis merkezine gittik.orada yaklasık olarak 1 saat kadar kaldım.kendi iştimaları alındı.Ben de bu arada uyudum.daha sonra ızıncı olan arkadaslarla metrocıty'de yemek yedik.Ben sitemizi tanıttım.boş zamanlarında, bizimle gezilere katılabileceklerini anlattım.
Şimdi burada sitemizle ilgili iyi bir duruma değinmek istiyorum.Polis arkadaslarımızın, bizim sitememizdeki arkadaslarımıza tarzları diğer motor fun clublerine oranla daha cok uyusuyorlar.bunu kendileri de söylüyorlar zaten.Kendi motorları, yunus merkezinin bahçesinde idi.örnek: Sl-150 / CBR 125 / kanuni racer vb...
polislerimizin de bilindiği gibi maşları malum.superevarıders ve ağırabiler ile takılmaları ve gezilere gitmeleri pek uygun değil.Bugün bu konuda bayağı bir konustuk.Bundan sonraki gezilerimizde onları de davet edersek , sanırım doğru bir karar vermiş oluruz.
saygılar...
BU ARADA : MOTORUMU SATTIM....:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar