evet bu sekilde bişi yapmak lazım zuhtupaşa zincirlikuyudaki merkezlerinden bahsetmişti belki orasaı olabilir.Eyong' Alıntı:Hafta içi olması ve genelin çalışması dolayısıyla ümit ettiğim kadar kalabalık olamayacağız sanırım. Cenazenin haricinde hafta sonu mezarlığa veya Motorlu Polislerin merkezine yapılacak olan kalabalık bir gezi iyi bir gövde gösterisi olur bence. Bu konuda fikirler üretelim, pazar günü herkese uyar...
Eyong' Alıntı:Hafta içi olması ve genelin çalışması dolayısıyla ümit ettiğim kadar kalabalık olamayacağız sanırım. Cenazenin haricinde hafta sonu mezarlığa veya Motorlu Polislerin merkezine yapılacak olan kalabalık bir gezi iyi bir gövde gösterisi olur bence. Bu konuda fikirler üretelim, pazar günü herkese uyar...
Yapın valla..:cat:Eyong' Alıntı:süre geçerse olmaz ki paşam, demek ki ortalığın karışmasını istemiolar. Peki biz kendi insifiyatimizle mezarlık ziyareti yapsak topluca, medyadan arkadaşlarda haber yapsa bunu...
akalteke' Alıntı:Sıradan bir gündü sıradan olmasına ama memleketinin sıkıntılı zamanlarıydı. Kahbelerin karanlık pusularına inat yiğit duruşunda milletine adadı kendini yürek isteyen işler vardı içinden polis olmayı seçti. Herşeyden daha çok insana haz veren duygunun güven olduğunu biliyordu. Fahişe tabiatlı düşmanlıklar ülkesini dışardan diil içerden kuşatmaktaydı. Polisti polis olmasına varsın birçoğuna asık suratlı görünsündü olsun. Onun yüreği gülüyordu ve yüreğini görenler yeterdi ona. Bir taraftan işini layıkıyla yaparken günlük rutin uygulamalardan biriydiki hiçte gözünün tutmadığı kancık suratlar gördü aracın birinde. İyi eğitim almıştı zekiydi teşkilatta yunuslara katılmış hem işini yapmakta hemde motora binmekteydi. Şüphelendiği aracı sağa çekmesini işaret etti. Belliydi suratlarından çıyanlıkları ama insan sureti kuşanmışlardı bir kere yaklaştı esas yolcusunun azrail olduğu arabaya Ve yüzünü gösterdi engerek yuvarlak demir olmuş ateş ve kurşun kusmuştu düştü olduğu yere. sevdikleri geldi gözünün önüne birden o kadar hafiflemiştiki. Şakağından süzülürken kıpkırmızı kan işte dedi Benimde benimde kanım karıştı ay yıldızlı al bayrağıma....
ve son olarak aklına bir şairin dediği geldi
ŞAKAĞIMDAKİ KANSA O BENİM GÜLÜŞÜMDÜR.
NAMERT SÜRÜNMEKTENSE ERKEKÇE ÖLÜŞÜMDÜR.
abi yazın muhteşem... okuyunca tüylerim diken diken oldu... galiba gözlerim de doldu... manalı bir yazııı... muhteşemsin...:cat: :cat:
dostdark abicim diğer topc e yazdığın yazı güzel fikir... dolma bahçeden 1. köprü ayağındaki yunusların merkeze gidip başsağlığı fikir bence süpper...:queen: bunu dikkate alıp öyle hareket etmeye çalışalım...
ben yarın işimden dolayı yanınızda olamayacağım... ama cuma akşamı için söz veriyorum... geliyorum... bayrağım var hazır....:cat: :cat:
akalteke' Alıntı:Sıradan bir gündü sıradan olmasına ama memleketinin sıkıntılı zamanlarıydı. Kahbelerin karanlık pusularına inat yiğit duruşunda milletine adadı kendini yürek isteyen işler vardı içinden polis olmayı seçti. Herşeyden daha çok insana haz veren duygunun güven olduğunu biliyordu. Fahişe tabiatlı düşmanlıklar ülkesini dışardan diil içerden kuşatmaktaydı. Polisti polis olmasına varsın birçoğuna asık suratlı görünsündü olsun. Onun yüreği gülüyordu
ve yüreğini görenler yeterdi ona. Bir taraftan işini layıkıyla yaparken günlük rutin uygulamalardan biriydiki hiçte gözünün tutmadığı kancık suratlar gördü aracın birinde. İyi eğitim almıştı zekiydi teşkilatta yunuslara katılmış hem işini yapmakta hemde motora binmekteydi. Şüphelendiği aracı sağa çekmesini işaret etti. Belliydi suratlarından çıyanlıkları ama insan sureti kuşanmışlardı bir kere yaklaştı esas yolcusunun azrail olduğu arabaya Ve yüzünü gösterdi engerek yuvarlak demir olmuş ateş ve kurşun kusmuştu düştü olduğu yere. sevdikleri geldi gözünün önüne birden o kadar hafiflemiştiki. Şakağından süzülürken kıpkırmızı kan işte dedi Benimde benimde kanım karıştı ay yıldızlı al bayrağıma....
Şehidim seni uğurlamaya bende gelecem yarın.
bence gayet hoş bi fikir.crato' Alıntı:arkadaşlar ayrı bir fikrim var.
gördüğümüz her yunus'a bir karanfil ve başsağlığı dileklerimizi iletmeye ne dersiniz. böylece, katılamayan arkadaşlar da kendini bu organizasyonun içerisinde hissedeceklerdir.
bilmiyorum ne kadar mantıklı aklıma geldi söyledim işte..::utangac:
crato' Alıntı:arkadaşlar ayrı bir fikrim var.
gördüğümüz her yunus'a bir karanfil ve başsağlığı dileklerimizi iletmeye ne dersiniz. böylece, katılamayan arkadaşlar da kendini bu organizasyonun içerisinde hissedeceklerdir.
bilmiyorum ne kadar mantıklı aklıma geldi söyledim işte..::utangac:
akalteke' Alıntı:Sıradan bir gündü sıradan olmasına ama memleketinin sıkıntılı zamanlarıydı. Kahbelerin karanlık pusularına inat yiğit duruşunda milletine adadı kendini yürek isteyen işler vardı içinden polis olmayı seçti. Herşeyden daha çok insana haz veren duygunun güven olduğunu biliyordu. Fahişe tabiatlı düşmanlıklar ülkesini dışardan diil içerden kuşatmaktaydı. Polisti polis olmasına varsın birçoğuna asık suratlı görünsündü olsun. Onun yüreği gülüyordu ve yüreğini görenler yeterdi ona. Bir taraftan işini layıkıyla yaparken günlük rutin uygulamalardan biriydiki hiçte gözünün tutmadığı kancık suratlar gördü aracın birinde. İyi eğitim almıştı zekiydi teşkilatta yunuslara katılmış hem işini yapmakta hemde motora binmekteydi. Şüphelendiği aracı sağa çekmesini işaret etti. Belliydi suratlarından çıyanlıkları ama insan sureti kuşanmışlardı bir kere yaklaştı esas yolcusunun azrail olduğu arabaya Ve yüzünü gösterdi engerek yuvarlak demir olmuş ateş ve kurşun kusmuştu düştü olduğu yere. sevdikleri geldi gözünün önüne birden o kadar hafiflemiştiki. Şakağından süzülürken kıpkırmızı kan işte dedi Benimde benimde kanım karıştı ay yıldızlı al bayrağıma....