Sehit Motorlu Polis Cenazesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili Motorcu dostlar..

Yunuslar Em.Amirlerinden Fatih bey ile yaptığımız görüşme neticesinde;

Yarın saat 10.30 da Vatan Caddesindeki İst.Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak olan cenaze töreni ve sonrasındaki kortej geçişinde bizleri görmek istediklerini ifade etmişlerdir.

Bu durumda Em.Müdürlüğü önünde Vatan Cad.de saat 11.00 itibariyle kortej katılımı için isteyen herkes davetlidir.

BAYRAKLARI UNUTMAYIN.!!!

S&S

zuhtupasa' Alıntı:

Yarın saat 11.00 de Vatan Caddesindeki İst.Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak olan cenaze töreni ve sonrasındaki kortej geçişinde bizleri görmek istediklerini ifade etmişlerdir.

Bu durumda Em.Müdürlüğü önünde Vatan Cad.de saat 11.00 itibariyle kortej katılımı için isteyen herkes davetlidir.
S&S

Çabalarınız için teşekkürler. orda olacağım. ve elimden geldiğince orda olduracağım.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hadi kardeşlerim benim.

Göğsümüzü kabartın.

Serseri değilde vatan evladı olduğumuzu görsünler.

Arkadaşlar Motosiklet.net üyelerinden nacizane ricam cılız zayıf bir hareket olarak kalmayalım.

Super Moderator
bende izin alabilrsem yanınızdayım zaten iş yerim vatan caddesinde bayrağımı alıp geliyorum yarın kısmetse

görevim gereği ben orada olamayacağım fakat benim yerime kameraman arkadaşım olacak allah sehidimizin mekanını cennet eylesin..

arkadaŞlarin Bİlgİsİne 11:00 DE Yapilacak Olan TÖren Saat 10:30 Olarak DeĞİŞtİrİlmİŞtİr Önemle Duyurulur!!

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Saat degişikliği yapılmıstır..10.30...nerde katılımcılar..

İyi olur,belki de polis teşkilatı içinde bize en yakın,en kültürlü ve en nazik olan dostlarımıza birlik ve beraberliğimizi böyle gösterebiliriz.

Tühhh Bee. Bende gelecektim ama is sebebiyle Maalesef katilamayacagim ama gelecek olanlarin Bizleri cok iyi Temsil edecegine eminim.....Kalbim sizlerle

Tekrar Allahtan Rahmet ve Sevenlerine sabirlar dilerim

off ya bende calisiyorum maalesef katilmayi cok istemistim ama o saatte isten cikmam imkansiz kalbim sizinle...:pale:

zuhtupasa' Alıntı:

Yarın saat 10.30 da Vatan Caddesindeki İst.Emniyet Müdürlüğü'nde yapılacak olan cenaze töreni ve sonrasındaki kortej geçişinde bizleri görmek istediklerini ifade etmişlerdir.

BAYRAKLARI UNUTMAYIN.!!!

S&S
inanınki tüylerim diken diken oldu.orada sizlerle olabilmeyi inanın çok ama çok isterdim.katılanlar şimdiden çok teşekkürler :rendeer:

Allah rahmet eylesin...

yarın ben de calışıyorum.işten izin alabilirsem bayragımla ben de ordayım.hafta ici olması nedeniyle sanırım cılız kaçıcak.ama bu kadar kişinin ilgi gostermesi ki samimiyetleriniz cok belli epeyce duygulandırdı beni.bazen insan umitsizliğe kapılıyor tek benmi bu kadar hiddetliyim bu olaylara diye(tabi ki saçma) fakat boyle durumlar oldugu zaman diyorumki bu vatan için bu millet için ölünür be.
sehidimize allah rahmet eylesin.ve hepinize kendi adıma tesekkür arkadaşlar.

sırf para uğruna gerçekleştirilen bu şiddet olayları artık; daha önce hiç hissetmediğimiz kadar yakınımızda....işten izin alıp bende katılacağım

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hafta içi olması ve genelin çalışması dolayısıyla ümit ettiğim kadar kalabalık olamayacağız sanırım. Cenazenin haricinde hafta sonu mezarlığa veya Motorlu Polislerin merkezine yapılacak olan kalabalık bir gezi iyi bir gövde gösterisi olur bence. Bu konuda fikirler üretelim, pazar günü herkese uyar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar