- Konu Yazar
Eyvallah dostumEmeğinize sağlık.Çok güzel yerler gezmişsiniz.Kazasız sorunsuz nice geziler.Saygılarımla.
Eyvallah dostumEmeğinize sağlık.Çok güzel yerler gezmişsiniz.Kazasız sorunsuz nice geziler.Saygılarımla.
dünyanın çiçekleri hep güzeldirçicekler cok güzeller
sağolasın fb kardeşimharika kareler çıkmış ortaya oksijen deposuna dalmışınız ellerinize sağlık paylaşım için teşekkürler.
eyvallah sağolungurubunuzu kutluyorum.
sağolasın fatihHASAN ABİ MAŞŞALAHINIZ VAR ALLAH ESİRGESİN SÜPER MANZARALAR İZLETTİN BİZE. EMİĞİNİZE SAĞLIK TEŞEKÜRLER.:cat:
Eyvallah dostum gerçektende çam kokusu hala elbiselerimizdehasan abi manzaralar muhteşem buram buram çam kokuyor,çok güzel eğlenmişsiniz yüzleriinizden belli oluyor,teşekkürler tekeriniz düz bassın
tüm motorcular biraz endurocudurEllerinize sağlık mükemmeml bir gezi olmuş bu fotografları çekmek ve siteye koymak için harcadığınız emek için de ayrıca teşekkürler...
Gerçekten bu kros fotografları inceleye inceleye kafamda bir şeyler oluşmaya başladı...
Önce touring tipi bir motor düşünüyordum..hatta bu yuzden CBF 150 ile başlangıç yapmıştım..Sonra enduro touring düşünmeye başladım, şimdi ise zaten işten güçten doğru düzgün binemiyorum motora bari binersem de şu sağda solda asfaltta lokanta köfteci gezmekten kurtulayım diye düşünmeye başladım...Sanırım kros alacağım...
Tekrar ellerinize sağlık...
Sağolasın mustafa kap motoru gel hatay'a:rendeer:paylaşım için çok teşekkürler.gerçekten çok ama çok güzel yerler.
inşallah ilerde benide aranıza alırsınız.
Eyvallah dostum beni duygulandırdınız.çok sağolun ürdün suriye gezisinden bugün döndüm mesajınızı görünce işte güzel yurdumun insanları böyle dedim. zira yolculuk boyunca insan müsveddeleri ile boğuşa boğuşa geldik mesajınızlz moral bulduk selamlar sağolun.Doğüm gününde kutlu olsun Hasancolakefe![]()
Türkiyemiz çok güzel allah çok cömerttirharika yaw bayıldm![]()