şehirler sıkar beni gönlüm dağlarda

HASAN ABİ MAŞŞALAHINIZ VAR ALLAH ESİRGESİN SÜPER MANZARALAR İZLETTİN BİZE. EMİĞİNİZE SAĞLIK TEŞEKÜRLER.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hasan abi manzaralar muhteşem buram buram çam kokuyor,çok güzel eğlenmişsiniz yüzleriinizden belli oluyor,teşekkürler tekeriniz düz bassın

Ellerinize sağlık mükemmeml bir gezi olmuş bu fotografları çekmek ve siteye koymak için harcadığınız emek için de ayrıca teşekkürler...

Gerçekten bu kros fotografları inceleye inceleye kafamda bir şeyler oluşmaya başladı...

Önce touring tipi bir motor düşünüyordum..hatta bu yuzden CBF 150 ile başlangıç yapmıştım..Sonra enduro touring düşünmeye başladım, şimdi ise zaten işten güçten doğru düzgün binemiyorum motora bari binersem de şu sağda solda asfaltta lokanta köfteci gezmekten kurtulayım diye düşünmeye başladım...Sanırım kros alacağım...

Tekrar ellerinize sağlık...

hasan abi manzaralar muhteşem buram buram çam kokuyor,çok güzel eğlenmişsiniz yüzleriinizden belli oluyor,teşekkürler tekeriniz düz bassın
Eyvallah dostum gerçektende çam kokusu hala elbiselerimizde:)selamlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:24 PM ----------

Ellerinize sağlık mükemmeml bir gezi olmuş bu fotografları çekmek ve siteye koymak için harcadığınız emek için de ayrıca teşekkürler...

Gerçekten bu kros fotografları inceleye inceleye kafamda bir şeyler oluşmaya başladı...

Önce touring tipi bir motor düşünüyordum..hatta bu yuzden CBF 150 ile başlangıç yapmıştım..Sonra enduro touring düşünmeye başladım, şimdi ise zaten işten güçten doğru düzgün binemiyorum motora bari binersem de şu sağda solda asfaltta lokanta köfteci gezmekten kurtulayım diye düşünmeye başladım...Sanırım kros alacağım...

Tekrar ellerinize sağlık...
tüm motorcular biraz endurocudur:)selamlar

paylaşım için çok teşekkürler.gerçekten çok ama çok güzel yerler.
inşallah ilerde benide aranıza alırsınız.

Doğüm gününde kutlu olsun Hasancolakefe :)
Eyvallah dostum beni duygulandırdınız.çok sağolun ürdün suriye gezisinden bugün döndüm mesajınızı görünce işte güzel yurdumun insanları böyle dedim. zira yolculuk boyunca insan müsveddeleri ile boğuşa boğuşa geldik mesajınızlz moral bulduk selamlar sağolun.:):cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar