Şehir'den Kaçiş

resimler gerçekten çok güzel abicim eline sağlık, senin gibi şehir gürültüsünden uzaklaşmak lazım:cat:

makineye yere koyup motorun yanına oturup çekindiğiniz fotolara bayıldım. hele de puslu havada...

Gaziantep İl Temsilcisi
Güzel gezi olmuş.Özellikle sisli ve başı boş yollara bayıldım.Burda böyle yol ve sisbir kale bulmak imkansız :) Oranın kıymetini bil bence.Ayrıca şehrin ışıkları başlıyor diyorsunda birde istanbuldaki ışıkları görsen nereye gitsen içinden çıkamıyorsun. :)
kıymetıne biliyoruz zaten arkadaşim sagol
tebrikler arkadaşım sana yani pek çok kişinin yabmak istediği bunalınca kafa dinlemeye kaçma işini sen becerebiliyorsun ya tebrik ederim seni ben beceremiyorumya senin yabtığını dahada hayıflandım resimlere bakarken
teşekürler
Güzel gezmişsin aydemir. Paylaşım için tşk.
sagol gökhanım
Her zamanki gibi harika.. Tebrik ederim..
teşekürler cako
manzaralar dehsetmıs yanlıs paylasım mukemmel...
:queen::queen::queen:
aydemir abi ne güzel yerlermiş buralar böyle ya . rüya gibi vallahi bir ara gelelim de buraları bizlere de göster abi hatta şimdi çıkiim gelimmi napim .
gel hakanım başimin üstünde yerin var senın gibi dostları burda görmek bize gurur verir
burası neresi hangi şehir

burasi GAZİANTEP DOSTUM

Hey bee biliyorum oraları... Süper yerler... Herkesin görmesi gereken yerler.. Bende tavsiye ediyorum.

Emeğine sağlık kardeşim...

Teşekkürler Aydemir... Bu güzel yerleri bizlerede gösterdiğin için çok çok teşekkürler...:cat:

slm

Sevgili dostum güzel arkadaşım
Eline,gönlüne,ayağına,objektifine sağlık o kadar keyifle izledimki ALLAHım seni ağrıtıp incitmesin ne deyim:cat::cat::cat:

Moderatör
Ne guzel resimler oyle.. Ellerine, yüregine, tekerine saglik hocam :)

Gaziantep İl Temsilcisi
Ali abi eline,yüreğine sağlık.Çok güzel resimler.
Sagol kemalettın
Hey bee biliyorum oraları... Süper yerler... Herkesin görmesi gereken yerler.. Bende tavsiye ediyorum.

Emeğine sağlık kardeşim...
kesinlikle
süper manzara gerçekten çok dinlendirici mavişte mavişmiş haanii:cat:
maşahlahı var mavişin
Teşekkürler Aydemir... Bu güzel yerleri bizlerede gösterdiğin için çok çok teşekkürler...:cat:
teşekürler yorgun
Sevgili dostum güzel arkadaşım
Eline,gönlüne,ayağına,objektifine sağlık o kadar keyifle izledimki ALLAHım seni ağrıtıp incitmesin ne deyim:cat::cat::cat:
abilerin bir tenesi allah razı olsun
Ne guzel resimler oyle.. Ellerine, yüregine, tekerine saglik hocam :)
teşekürler arkadaşim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel fotolar çekmişssin yanına birinide alsaydın can şenliği olurdu birde gezdiğin yerler neresi hangi şehir hangi belde

benim de er-5'im olsa bende kaçarım şehirden :)

aman ybr duymasın gücenir valla :) iyi gezmeler aydemir abisi:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar