Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...

Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden Araçlar

• Kullanılan toplam oy
    1,067
Ben ankaradayım,burda benim bakış açımdan listeliycem

1- şahin ,doğan (hepsi degil ama çogu kaba düzen kullanıyo)
2- şirket araçları (özellikle büyük kamyonet şeklindekiler ve 34 plakalar ,istanbuldan geliyo bakiyo trafik bos makaslaya makaslaya gecip gidiyo sinyal falan yok)

Ben şuan otomobil kullanıyorum burdaki ego otobüscüleri gayet iyi ,taksici ve dolmuslar yerine göre degisiyo genelde arabaya saygılılar ama motoru alınca bunlarında listeye gircegini düşünüyorum

sarı tüm araçlardan uzak sürmek lazım :d hele bir çeşidi var ki... taksim dolmuşları. uçan araba çıksa ilk onlar alacak valla trafiğe takılmamak için :mrgreen:

hepsiii

:pr::pr:
hepsi kardeşim 4 tekerlek oldu mu hepsiiiiiii.................
dikkatsiz saygısız kullanıcıların tümüüüüü:pr:

şıklarda aradım ama bulamadım kesinlikle bayan sürücülerde tedirgin ediyo biz 2 teker sürücülerini :(

otobüsler ve minibüsler sağa yanaştımı her an birşey çıkabiliyor.
birde düz yolda trafik sıkıştımı özellikle büyük araçların önünden her an biri fırlayabilir diye 1. vitese takıyorum nerdeyse

gazı köklemiş 1000lik ss motorlar :queen:

:cat::cat: aynada bir parlama görüyorum(motor olduğu brlli), dur biraz kenara çekileyim demeden voouuuvvvvvv! "O" lardan sonra göremiyosun zaten:mrgreen:

Kamyonlarsa adam gibi kullandığınız, kendinizi gösterdiğiniz ve ayakaltında olmadığınız sürece gayet sakin gidiyorlar ve sizi kolluyorlar.(istisnalar var)

1.POLİSLER
2.bayan sürücüler
3.butun kuş çeşitli arabalar
4.sevis sürücüleri
5.arabasını uçak sanan taksicilerr

Bişeyi unutmuşsun; Bayan Sürücüler (Lütfen kimse üstüne alınmasın çok tedirgin ve karasızlar) :D

İlk 3 sıra:
Otokar Minibüs
Mavi Halk Otobüsleri (Iveco 23)
Modifiye Araçlar... (Modifiye dediğim 1000TL Şahin'e 500TL tesisat çekip f1 pilotu olanlar) xd

asm

Otobüsçülere,taksicilere,dolmuşçulara kızıyoruz ama vatandaşlarımızdan al birini vur ötekine!

Trafikte her kesimden dengesiz sürücüler mevcut.

En azından sinyal bile kullanmıyor çoğusu.

1-tüm 4 tekerler (taksiciler ve şahin doğan türü, modifiye olanlar daha kötü) 2- yaşlı bayan sürücüler (şişman ,yaşlı en tehlikeli). Otobüsler kendinden başka kimseyi trafikte görmek istemiyor.

Bisikletliler ve tavuk gibi oradan oraya fırlayan yayalar.. Şaka bir yana artık paranoyak oldum ben. Arkasını göremeyeceğim yükseklikteki araçları (minibüs, panelvan vs.) sollarken, aracın önüne yaklaştığımda hızımı düşürüp kafamı iyice uzatıp bakıyorum ki son anda maraton ipini göğüslemeye koşan bir yayaya çarpmayayım diye. Bir de sağ şeritten sinyal vermeden pat diye sola kırıp 'U dönüşü' yapan öküzler var ki, bir gün yine denk gelirse kaskımla kafa atmak istiyorum. Eh kurye olunca bütün gün şehir içi atraksiyonlarıyla uğraşıyoruz :D

yaklaşık 130 km 'dir motor kullanıyorum. Herkes bana karşı çok dikkatli, çok saygılı. Full korumayım ve motorumun farı otomatik yanıyor her zaman.. Ayrıca en ufak bir hamlemi sinyallerimle belli ediyorum. Şimdiye kadar sadece biri, o da eski bir kartal, üzerimden geçmek ister gibi sürdü..

insanın kendisi başlı başına tehlike olduğu için onun kontrolünde olan herşey de tehlikelidir...

Metehandro, sevimli pandam... sen trafiğe çıkmadığın sürece sıkıntı yok... arkadan sen gelirken aynadan bakınca panik oluyorum... şırek gibimsin vallahi.. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar