Adam arabadan inerken o el ne diyor. Motorcu arkadaş harbiden el kol yaptıysa biraz tartışmaya sebep olmuş gibi. Zaten şu kamera takan arkadaşların sırf bişeyler çekebilmek için bazen ekstra aksiyona girdiğini düşünüyorum. O kadar seri selektör yapan aracın içinde acil hasta da olabilir hızlıca çekilmek gerekir kenara. Motosiklet sadece cc kullanım tecrübesi değil olgunluk tecrübesi de gerektirir. Yol vermelerde inatlaşmaya gerek yok. Çoğu videodan izlediğimiz gibi araba arkadan dokunduradabilirdi. Arabadan inen 1 kişiyi 3 kişi darp edenlere hiç sözüm yok zaten. Hepsi allahından bulsun. Ben arabadayken biri el kol hareketi yapsa bu şekilde bende motorcu olmama rağmen durdurup bi bağırıp çağırırdım sanırım.Gereksiz artistliğe lüzum yok.
Not: Arkadaş denildiği gibi el hareketi çektiyse yorumum geçerlidir. Hiç bişey yok deniliyorsa da emin olamıyorum. Adamlar çünkü el hareketine bilenmişler bence
Not: Arkadaş denildiği gibi el hareketi çektiyse yorumum geçerlidir. Hiç bişey yok deniliyorsa da emin olamıyorum. Adamlar çünkü el hareketine bilenmişler bence