- Konu Yazar
Motosohbet'e mi, Duyurular'a mı yoksa Gezi altına mı açacağıma bir türlü karar veremedim, açtım buraya. Yanlış ise lütfen doğru yere taşıyın 
İstanbul'da şehir içinde git gel git gel gına geldi arkadaşlar. Şöyle İstanbul'a yakın, 200km + 200km gidiş geliş bir lokasyon arıyorum. Zevkli zevkli gezmek istediğimden, otoban olayını en aza indirmek istiyorum, mümkünse hiç olmasın. Nereleri tavsiye edersiniz?
Bugün Polonezköy'e gittim geldim ama orası çok çabuk bitti, gidiş geliş 60km. Hem motora iyice alışayım, hem 80-90km/h ile gidebileyim, hem trafik olmasın, hem bol virajlı olsun, hem de otoban olmasın istiyorum. Çok mu istiyorum? Var mı tavsiye edilebilecek yerler?
Herkese teşekkürler şimdiden...
1. Şile
2. Riva
3. Ağva
4. Ağaçlı???
5. Şile-Ağva-Kerpe-Kefken
6. Tekirdağ yolu üzerinden Karıştıran, Şarköy sahilden tekrar İstanbul
7. İğneada
8. Çatalcaya-Saray-Lüleburgaz-Tekirdağ
9. Karasu
10.
İstanbul'da şehir içinde git gel git gel gına geldi arkadaşlar. Şöyle İstanbul'a yakın, 200km + 200km gidiş geliş bir lokasyon arıyorum. Zevkli zevkli gezmek istediğimden, otoban olayını en aza indirmek istiyorum, mümkünse hiç olmasın. Nereleri tavsiye edersiniz?
Bugün Polonezköy'e gittim geldim ama orası çok çabuk bitti, gidiş geliş 60km. Hem motora iyice alışayım, hem 80-90km/h ile gidebileyim, hem trafik olmasın, hem bol virajlı olsun, hem de otoban olmasın istiyorum. Çok mu istiyorum? Var mı tavsiye edilebilecek yerler?
Herkese teşekkürler şimdiden...
1. Şile
2. Riva
3. Ağva
4. Ağaçlı???
5. Şile-Ağva-Kerpe-Kefken
6. Tekirdağ yolu üzerinden Karıştıran, Şarköy sahilden tekrar İstanbul
7. İğneada
8. Çatalcaya-Saray-Lüleburgaz-Tekirdağ
9. Karasu
10.
Son düzenleme: