Artçı olarak sayılıyor mu

İlk CB250R aldığımızda kız arkadaşımın arkasında 4 bin km gezdim. Artçı olarak 4 bin km. Bir an zincir yağlamaktan ve zincir temizlemekten fenalık geçirecektim. Bu arada kendisi de tatlı su motorcusu. Öyle zincir falan yağlamaz. Ona götüremeden önce her şeyini yapıp götürüyorum. Bana toplasanız 10 km ya kullandırttı ya kullandırtmadı. Arkama biner binmez, ya dur dur ben korkuyorum, çok hızlı gidiyorsun (hızım: 30), motoru yatıyorsun gibi çeşitli bahaneler ile bir gram kullandırtmadı. Bir tek otoparktan onun evine götürüp akşamları da o kendisini bırakıyordu oradan otoparka park ediyorum. Total orası 1 km. Bu arada hala kullanamıyorum, hedefim bir gün onu artçı yapıp bir gün motorla gezmek. İşte o gün en uzun KM'yi yapacağım.
Motorda artçılık nedir, CB250R artçılık rahat mı, artçı olunca canınız sıkılmasın diye yapılacak aktiviteler, artçıyken ne yaparsanız karşınızdakini sinir edersiniz, ne yaparsanız mutlu olur, artçıyken yol tarifi gibi çeşitli konularda uzmanlaştım galiba... Yakında bir eğitim vermeyi düşünüyorum