Şehir dışından motor alırsam nasıl getiricem YARDIM

Ben Marmaristen motor aldım, İstanbula getirmek için orada baya uğraştım.direk kamyoncu bulman ve yüklemen zor oluyor,ambara versen koruma için kasa yaptırman lazım çünkü yerine göre aktarma yapılıyor motor kesin hasar görür.Bende sonunda kasa masrafı ve diğer masraflara bakınca binep gelmeye karar verdim. Bu arada motor TrasAlp.

Ben Marmaristen motor aldım, İstanbula getirmek için orada baya uğraştım.direk kamyoncu bulman ve yüklemen zor oluyor,ambara versen koruma için kasa yaptırman lazım çünkü yerine göre aktarma yapılıyor motor kesin hasar görür.Bende sonunda kasa masrafı ve diğer masraflara bakınca binep gelmeye karar verdim. Bu arada motor TrasAlp.
Abi transalp'a binip gelmemekle ayıp edermişsin ama bende şu anda ehliyet olmadığından başka formüller düşünüyorumm :cat:

arkadaşım bu motor benim arkadaşımın motoru, aynı zamanda benim ilk motorum. bunu almayı düşünürsen benzin parasına adrese teslim ayarlayabilirim...:)
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_kacirma_-97WQQaXQQ11919680WQQpXQQdisplayitem

arkadaşım twister siyah düşünüyorum adanadan buldum bir tane çok temiz :cat: twister alırsam onu almayı düşünüyorum ama ben hala 500 lük ler için uğraşıyorum :queen:

Abi transalp'a binip gelmemekle ayıp edermişsin ama bende şu anda ehliyet olmadığından başka formüller düşünüyorumm :cat:

arkadaşım twister siyah düşünüyorum adanadan buldum bir tane çok temiz :cat: twister alırsam onu almayı düşünüyorum ama ben hala 500 lük ler için uğraşıyorum :queen:

bak bu iyiligi sana kimse yapmaz gel anlaşallim 12 saatte gelirim burdan hataya ee ER-5:queen::queen::queen:

söyledğin makinlar binilip getirilir hem gezmiş olursun.
şahsen ben öyle yapcam...

söyledğin makinlar binilip getirilir hem gezmiş olursun.
şahsen ben öyle yapcam...

kimse yazdıklarımı okumuyor herhalde ehliyetimi 4 temmuzdaki sınava girdikten sonra alıcam :queen: motoru alıncada ehliyet çıkana kadar dükkana koyucam :pale: yoksa bende çok isteri sürerek getirmeyi ama malesef :salut:

motoru üstüne alman için 18 yaşında olmak gerekiyor yanında birini daha götüreceksin yani

motoru üstüne alman için 18 yaşında olmak gerekiyor yanında birini daha götüreceksin yani

hayır kimseyi götürmicem motoru aldığım adamdan noterden anlaşması ile vekalet alıcam hataya döndüğüm zaman motoru babamın üstüne alıcaz :cat:

vekalet imza hakkını başka bir kişeye devretmek gibi birşey oluo bu durumda bu imzayı motor sahibi adına atıcak birisi lazım

notere gidiyosunuz orda bi satıs işlemini yapıosun gerisi sana kalıo ama noterde 18 yaş şart

Reşit biri üzerine alabiliyor diye biliyorum bende. Vekaletin verildiği kişininde reşit olması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar