- Konu Yazar
öyle zamanim olsa anlaşirdik ama malesefale:
ale:
neyse bakalım artık duruma göre ayarlarız bişeyler :cat: hele bi gelsin şu nisan :queen:
öyle zamanim olsa anlaşirdik ama malesefale:
ale:
Abi transalp'a binip gelmemekle ayıp edermişsin ama bende şu anda ehliyet olmadığından başka formüller düşünüyorumm :cat:Ben Marmaristen motor aldım, İstanbula getirmek için orada baya uğraştım.direk kamyoncu bulman ve yüklemen zor oluyor,ambara versen koruma için kasa yaptırman lazım çünkü yerine göre aktarma yapılıyor motor kesin hasar görür.Bende sonunda kasa masrafı ve diğer masraflara bakınca binep gelmeye karar verdim. Bu arada motor TrasAlp.
arkadaşım bu motor benim arkadaşımın motoru, aynı zamanda benim ilk motorum. bunu almayı düşünürsen benzin parasına adrese teslim ayarlayabilirim...
http://www.sahibinden.com/cok_temiz_kacirma_-97WQQaXQQ11919680WQQpXQQdisplayitem
Abi transalp'a binip gelmemekle ayıp edermişsin ama bende şu anda ehliyet olmadığından başka formüller düşünüyorumm :cat:
arkadaşım twister siyah düşünüyorum adanadan buldum bir tane çok temiz :cat: twister alırsam onu almayı düşünüyorum ama ben hala 500 lük ler için uğraşıyorum :queen:
bak bu iyiligi sana kimse yapmaz gel anlaşallim 12 saatte gelirim burdan hataya ee ER-5:queen::queen::queen:
söyledğin makinlar binilip getirilir hem gezmiş olursun.
şahsen ben öyle yapcam...
motoru üstüne alman için 18 yaşında olmak gerekiyor yanında birini daha götüreceksin yani
vekaleti kime vericek adam
fark eder 18 yasında olmadığın için attğım imza gecersiz
notere gidiyosunuz orda bi satıs işlemini yapıosun gerisi sana kalıo ama noterde 18 yaş şart