SEDAT 57 arkadaşımız kaza yapmış...

arkadaşlar daha demin sedat ın yanındaydım.. sedat ın verilmiş sadakası varmış....motoru görseniz sürücüsü kesin ağır yaralı dersiniz... motora tam göbekten en assağı 50 km ile girmiş özküz.... motor pert..... toplansadasa adam olmaz.... sedat tekrar geçmiş olsun.....

arkadaşlar daha demin sedat ın yanındaydım.. sedat ın verilmiş sadakası varmış....motoru görseniz sürücüsü kesin ağır yaralı dersiniz... motora tam göbekten en assağı 50 km ile girmiş özküz.... motor pert..... toplansadasa adam olmaz.... sedat tekrar geçmiş olsun.....

hacı sagolasin hangi 50 liyle girdi bana sor ben 50 km hızla yıkılacak adam degilim kafamda şimşekler çarpt benim herif vurunca:pr:

abi geçmiş olsun ya inşallah bir an önce bileğin iyileşir ya arkadaslar lütfen dikkatli olalımm gercekten babama bu yüzden hak veriorm motor kazaları cok tehlikeli koruma şartt lütfen korumasız yolculuga cıkmayalım

sedat verilmiş sadakan varmış:pale:

motorun durumuna göre sen çok iyisin,arka teker 8 olmuş resmen:pr:

en büyük kazan bu olur inşallah:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
sedat çok geçmiş olsun kardeşim .çok şükür iyi olmana sevindim Allah bidaha kaza bela göstermesin.motor için üzülme Allah sağlık versin gene alırsın.tekrar geçmiş olsun:rendeer:

çok geşmiş olmasını temenni ederim. ALLAH kimseye hiç bir arkadasımıza ölümlü kazalar vermesin. amin. diyelim

canım kardeşim dostum ciğerim noldu böyle yaa.:pr::pr: olm 2 gün nete girmedik hemen bi haltlar karıştırıyon. ama bu sefer çok kötü olmuş. sende bişey olmaması teselliden ibaret kardeşim. ulen bi göremeden gitti ya şu senin DAYI.. valla yalan sölemiyorum en çok o koydu bana kardeşim benim....

Büyük geçmiş olsun kardeşim. Allah tekrarından ve beterinden saklasın.

canım kardeşim dostum ciğerim noldu böyle yaa.:pr::pr: olm 2 gün nete girmedik hemen bi haltlar karıştırıyon. ama bu sefer çok kötü olmuş. sende bişey olmaması teselliden ibaret kardeşim. ulen bi göremeden gitti ya şu senin DAYI.. valla yalan sölemiyorum en çok o koydu bana kardeşim benim....

saglik olsun hacvı ne yapalim canimiz sag:wiinkk:

sagolun arkadaslar lütfen trafikte her noktada dikkatli olun uguşuk insanlari sevmem ama trafikte uğusuk olmak gerekir ne olur 2 dk gec kalirsiniz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar