seçmece bunlaaaarrr:)))

ben birin seyredirken gülmekten çatlıyacaktım buyrun sizlerde bakın:mrgreen::mrgreen:

motorcunun intikamı

[YT]y6IFb7gn8Dw [/YT]

önüne baksana be adam
[YT]j7LeTCS2EHw [/YT]

ölmeyen motor honda cup

[YT]SLjnqkXNWJs [/YT]

motosikletinize nekadar hakimsiniz
[YT]5VazxSK8bUs [/YT]

Gaziantep İl Temsilcisi
Paylaşimin için teşekürler cengiz.

güzel videolar

2, videoyyyyyaya koptummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hahahahahahahaha ben olsam bilmiyom galiba boşver hahahahaha

videoların hepsi çok güzell

ama ben ikinci videodaki motorlara bittim vallaha:queen:

Bide son videodaki motor ya beni bırak evde çoluk çocuk bekliyo diyo yalvarıyo ama adamın dinlediği yok köle etmiş motoru kendine

Paylaşım güzel kankamm daha güzel günlerde daha gerekli işlerle uğraşman dileğiyleee:cherry:

bırakın abi 1 2 yi en son videodaki motorun markası nedir? o şöförün elini öpmek isterim motosiklet değil kedi mübarek olduğu yerde zıplıyor:cat:

videoların hepsi çok güzell

ama ben ikinci videodaki motorlara bittim vallaha:queen:

Bide son videodaki motor ya beni bırak evde çoluk çocuk bekliyo diyo yalvarıyo ama adamın dinlediği yok köle etmiş motoru kendine

Paylaşım güzel kankamm daha güzel günlerde daha gerekli işlerle uğraşman dileğiyleee:cherry:

eee naparsın kankam körle yatan şaşı kalkar yoldan cıktım lennn senin yüsünden:mrgreen: ::huuuh::::friends:

Abi son video hepsinden iyi be :) Kullananın iyi olduğu belli ne diyelim Allah düşürmesin o adamı :)

bırakın abi 1 2 yi en son videodaki motorun markası nedir? o şöförün elini öpmek isterim motosiklet değil kedi mübarek olduğu yerde zıplıyor:cat:

Motosikletin markası BETA Galiba türkiyede bulunmayan bir motosiklet fazla tanınmamış bir marka. Ayrıca bu herifler motorun üstünden hiç inmiyorlar :)

son video ne öyle yaa muhteşem gerçek bi croos kullanıcısı böyle olur işte vay bea adam kedi gibi yav o ne sağlam motordur öyle nerelere çıktı bişey olmadı 2. videoyuda yabana atmamak lazım koptum yaa cruizerleri severim diğer iki motorda fena değil sevdim:):queen::queen:

Teşekkürler arkadaş:cat:
Özellikle Honda Cup modeli videosunu TV de bir belgeselde seyretmiştim. Ufak bir bilgi, Honda Cup modelinden 55.000.000 Adet satmış:silent: Evet ellibeşmilyon! Her birinden 10 $ kar etmiş olsa beşyüzellimilyondolar ediyor :cat: Herbirinden 100$ kar ettiğinde ise 5,5 milyar!!!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Son video güzel.... Sahip olmak istiyeceğim tarz bir motor...

Bunlara 600 makina vericen onlarla zıplayacak....:queen:

Komik mi?? :silent:
Videoları izlemeden yorum yapanlara bir örnek.. :p
Cengiz usta,
videolar harika..
komedisi de var eğiticisi de var..

:mrgreen::mrgreen:zaten hepsinin seyredilmeyecegini düşündüğüm için ben birine komik demiştim tahminlerimde yanılmamışım:mrgreen::rendeer:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Hos videolar. Ozellikle ikincisinde motoru suren vatandasin tavirlari cok komik! :) Son videodaki denge agirlikli hareketler cok guzel!

Son video daki motor ceylan gibi sekiyor yaa:)
Teşekkürler video lar için
..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar