Scouter Tavsiyesi Lütfen Bakın

Arkadaşlar 2001 den beri yamaha cygnus 125 cc kullanıyorum ve artık emekliliğinin geldiğini düşünüyorum. Biraz sitede gezindim modelleri inceledim fakat kullanan kişilerdende yorum almak istiyorum.

Her hafta sonu uzun yol yaptığım için öncelikle istediğim özelliklikler yakıt tasarrufu ve rahatlıktır. Top speed' i 140 yeterli gelecektir benim için. Aklımda şu anda Honda PS 150i var fakat kullanma fırmasatım hiç olmadı. Dylan düşündüm fakat onunda yakıtı biraz fazla diye söyledir. Bütcem 5000tl dir üstünede çıkmam. Önerileriniz ve yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Honda Dylan ve ps150 güzel modeller ps150 de enjeksiyon olduğu için teknolojik açıdan daha yüksek.Kymco people S200 veya Dylan almanı tavsiye ederim:)

kymco marka biraz çakma gibi geliyor bana yani 2-3 sene içinde elimde kalır =)
dylan'la 110 km'nin üstüne çıkıldığında 150bin civarı yakıyormuş tüplü arabayla aynı neredeyse vazgeçtim dylandan =)

bu aralar ps 150 5640tl.bayılerde. bulabılırsen hıc dusunmeden al.performans olarak yapı olarak problemsız.bu arada benım dylan ortalama 3,2lt yakıyor.bılgın olsun.hıc bır sartt 4lt uzerıne cıkmadı.

Son düzenleme:

CBA

kardeş yaktı olarak psle dylan arasında çok bi fark yokmuş öyle söyleniyor..5000 den daha aşağılara çk temiz 2.el dylanda ps de bulurusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar