Scooterlar hakkında tavsiyenize ihtiyacım var

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
150 zat kullanan arkadaslar alınmasın ama ben onun yolda giderken orta sehpasının düştügünü gördükten sonra kimseye öneremem:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
KERBEROS Tmm kardeşim senin o an yazmış olduğunun cevabıdır .. Piyayasını sorana en güzel cevapta benim verdiğim şekliydi. Gir kendin gör anlamında. Rast gele ..

150 zat kullanan arkadaslar alınmasın ama ben onun yolda giderken orta sehpasının düştügünü gördükten sonra kimseye öneremem:)

ahahahah kötü olay :) Başıma gelmedi ama gelecek gibi her çukurda zang zurffffff diye sesler duyuyorum bu olay için yakındır diyorum :queen:

Son düzenleme:
Nerdesin sen şehir yani ?
Adana da Burcu var onun Asya 150 si var istersen ona bak :) 1.500 YTL..:cat:

Ya bunları okuduktan sonra gel de Çin malı al :(

Honda ve Yamaha'dan başka seçenek yok sanırım...

Cın Malı Elınde Dagılmaz O Senın Kullanmanla Ilgılı Bu Gun Bı T1 ın Plastık Aksamı Komple 400YTL O Paraya X Max ın Aynasını Ancak Alırsın.. Ilk Defa Kullanacagını Dusunursek Ufak Tefek Kazalar Gecırmen Kacınılmaz Olacak. Tabıı Hersey Butce Meselesı. Paran Varsa Honda Yamaha Al "Keske Bende Alabılsem:)" Ama Zat Tavsıye Etmem Karızması Daha Iyı Ama Tekerlekler Kucuk Ve Altı Yere Cok Yakın. Bu arada Zat Ortadan Ayrıldı Lafını Cok Cıddıye Alma Bu Gun Nevzat Dıye Bı Arkadas Onla Memleketı Gezıyor. Ummet Abıden Soz Etmeye Bıle Gerek Yok.. Gel sana bı T1 alalım :p

Fiyat/performans ve kalitede SYM 'i tek geçerim. ( SYM Çin malı değildir, Taiwan ) Site sponsorlarından nbcmotors'un kampanyası bitmediyse hemen bir tane edin derim. Joyride yada HD 200 hem şehir içi hemde şehir dışı turların için en ideali olur. Teknik özelliklere baktığında ne demek istediğimi anlayacaksın zaten.

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
slm arkadaşım ne demişler :) ama ben diyorum çinlinin adı var japonun tadı var japondan şaşma derim.

al bir bws ama yakıtı başka motorla kıyaslarken performansıda kıyaslamayı unutma bws almaya niyetlenirsen

http://www.bikepics.com/members/aggressive/06bws100/

adresteki motora bir bak :cherry: saygılarımla

ne lacam derken motorsuz kalma

Merhabalar,
Scooterlara ilgim sayesinde aranıza katıldım. Mart ayında A2 ehliyetimi çıkartıp bir scooter almak istiyorum. Malum yaz geliyor, haftasonları şehir içi gezi amaçlı ve belki arada bir de işe gelip gitmek için kullanacağım. Bütçem 3000 YTL civarı.
Benim için en önemli konu sağlamlığı ve problem çıkartmaması. Yağ, fren-motor ayarı, vs gibi konularda sorun çıkartmayacak bir motor arıyorum.
Biraz araştırdım; sanırım mondial, kanuni, vb markalar genelde uğraştırıyor kullanıcılarını. Sizce Yamaha, Honda gibi markalardan şaşmamak mı gerekiyor? Yamaha BWS vardı bildiğim hoş bir scooter, bir de Honda Activa var bütçeme uygun. Bunlara alternatif, sorunsuz kullanabileceğim tavsiyeleriniz varsa gerçekten çok sevinirim çünkü kafam çok karışık.
Bu arada, belki tavsiyeleriniz için bir kriter olur; 184 boyundayım.
Şimdiden çok teşekkür ederim

Dostum benden sana tavsiye ne alacaksan hemen al derim cunku motosiklet fiyatlarına 300 - 500 ytl arası zam gelecegini bayii olan arkadaşım söyledi bunun üzerine bende senin gibi ehliyet almayı beklerken bi anda baktım Bianchi match1 150cc çin işi bi scooter sahibi oldum. netice: çabuk karar ver derim ama senide yanıltmak istemem.. şimdiden hayırlısı olsun :wiinkk:

arkadaşım bence honda dylan 150 al şehiriçide kullan şehirdışıda 120 km rahat görüyor hızıda yeter sana konforuda bide hondanın kalitesi belli kaliteden şaşma parana kıy dylan al fiyatı 5 500 ytl civarı şimdi al vade farksız taksit yaptır

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
asya mondial ramzey mamzey hikaye

Yamaha BWS 100 :cat:

Önemli bir noktayı atlamışım; 1-1,5 sene kadar sonra askere giderken motoru satmam gerekecek (Bu arada yaş 24:)). İstanbul'da Mondial Zat 150'nin ikinci el piyasası nasıldır acaba?

dostum fazla söze gerek yok asya motor yada modial zat alırsan askere gıderken hurdacıya hurda niyetine verirsin bnm sana tavsiyem ski bi scootercı olarak beat al derim bnm eski motorumdur kendisi cıkmıyacagı yokus yoktur yavaslar ama asla durmaz rampada 4 zamanalı olması cok ii birde tabiki yakıt tüketimi hiç pişman olmazsın satarkende çok kolay satarsın beat al gerisini düşünme...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar