Scooter’ın yeni yüzü / Kadir Ecevit Özoğlu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu haliyle üretilse sırf lastiklerine 1000Tl çekerler.

Geri görüş kamerası yağmurda pek işe yaramaz sanırım,araçların çamuru geldi mi iptal olur.
Gerisi güzel.:p

Bu da resmi vidyosu.
http://www.youtube.com/watch?v=uEVobslkUtU

gerçekten on numara olmuş ben scotter hiç sevmezdim ama buna hayran oldum doğrusu :)

BMW markasına yakışan bir model olmuş.:cat:

Scooter değil uzay aracı gibi.:)

acayip fotoğraf çekiyolar arkadaş,
cigopiksel, çözünürlük diz boyu
yanıltıcı yani,
sivilde böyle uzay gemisi gibi bişeye benzemiyodur. ama fotolar kışkırtıcı.

Lastıiklerin maviliği kirlendikçe kötü bir görünüm yaratabilir kanımca.

güzel görünmesine güzel de ....

sığ bi söylem olarak algılanmasın ama tipik burjuva oyuncağı.
başlıktaki gibi hiçbir şekilde scooter segmentinin yeni yüzü olamaz.

scooter denilince akla gelen honda beat türü bizdeki tanımıyla "kebapçı" motorlarıdır.
sebebi de gayet basittir; amaç ve araç uyumu.

bu makina sadece gördüğümüde ağzımı sulandıracak lakin bedava verseler almayacağım segmentin temsilcilerinden olacaktır.

tabi boru (aslında boru ya ) değil bmw yemez öyle scooter ın tosbağasını yapmak, hitap ettiği gelir grubu belli.

Tek bir şey söyleyebilirim. O motorun elektrik aksamı biyerden şase yaparsa bittin. Hadi bakalım nerden :mrgreen::mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
şaka gibi

acaba japonlar gülüyormu düşünüyormu :)

Hirbirşeye benzememiş , kimse kusura bakmasın alnında BMW yazıyor diye beğenmek zorunda değiliz heralde...

Kamera filan çok zorlama olmuş, ön tasarım berbat ötesi..

arkadaşların vurguladığı BMW ye yakışan, çığır açıcı ve öncü özelliklerini ben farkemedim ayrıca ne gibi mesela ...

Scooter deyince akla VESPA geliyor yıllardır bu konuda uzman Vespa ailesi hele hele Beverly denince akan sular duruyor scooter deyince.Hem şehir içi hem uzun yol motorsikletiBeverly 300.Bende var diye değil gerçekten süper.Bence herkez bildiği işi yapacak BMV nin işi değil scooter üretmek

bu motor cıksın racingi hemen bırakıp bu scooterı alırım hıc dusunmeden cok begendım..:)

BMW'nin kalitesi hiç bir zaman tartışılmaz ama dışkısı çıkmış işin ! Tamam iyi hoş adamlar uğraşmış kafa patlatmış, saç dökmüşte; Ayna yerine 2 LCD ekrana ne gerek var anlamadım ? Başını 2 santim daha dışa çevirsen aynaları zaten görüyorsun. Kaldı ki bu kadar elektronik aksam bize gelmez ! En ufak bir arızada döşerler boru hattını. Değinmeden edemiycem; torpidonun anahtar yeri gece kondu gibi olmuş !

Henüz konsept bu haliyle piyasaya çıkar mı bilmiyorum ama çok güzel. Parasıda güzel olur muhtemelen 25bin tl nin altında olacağını sanmıyorum.
Maxi scooterların arasında en yakışıklısı ve dikkat çekeni olacağı kesin..

o kadar para verilir mi yahu?

valla ben o scooter'a o kadar parayı vermem tabi zevk meselesi ama sonuçta motosiklet denince akla vitesli enduro racing fazer naked vb araçlar akla geliyor.scooter'da geliyor ama o kadar parayı o motora olsa idi param kesinlikle vermezdim...:p

GKN

Çoook yakışıklı olmuş, zamanla en üst teknolojileri scooterlarda commuterlarda görmeye başlıcaz sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar