scooter ne sürdün ki bu kanıya vardın çok merak ediyorum .. bende yıllardır manuel sürüyordum uzun süreden sonra en son tdm850 mi sattım şimdi piaggio x10 aldım inanılmaz keyifli ve konforlu geliyor bana inesim gelmiyor selesinden.. yürüyen padişah koltuğu diyorum zaten.. yolda gidişide çok keyifli..
size göre zevk dediğimiz unsur konfor ise haklısınız. ama bana göre zevk yokuşları istediğim tork aralığında çıkmanın verdiği hazdır. 4 den 3 e takıp araç sollamaktır. bacaklarının arasında gücü hissetmektir.
Keyif dışında amaca uygun olarak motosikletler sınıflandırılabilir. Herkesin bir tarzı vardır, şimdi ss kullanan birisi çıkıp ta chopper motosiklet değildir dese mantıklı bir yorum mu olurdu ? Bence görüşünü scooter benim tarzım değilmiş olarak değiştirmelisin...
bence insanlar arasıra sirküle etmeli kendini.. bende 2006 da silverwing 600 vardı onu sattım vulcan900 aldım sattım arada bir kaç motor aldım sattım hepsi vitesliydi en son tdm yi aldım onuda sattım artık biraz konfor rahatlık tatma vakdim dedim değişiklik iyi olur dedim piaggioyu aldım yarın bunu satarım gene vitesli bir şeyler alabilirim ama ara sıra böyle sirkülsayon değişiklik iyi geliyor insanın yorgunluğunuda alıyor motor sürme zevkini şevkini yerine getiriyor.
scooterin üzerine oturuyorsun ve gaz kolunu çeviriyorsun neresi zevkli bunun. ayrıca vitesli motosiklet tasarımlarının ''egemen alfa erkek'' sitiline daha uygun olduğunu düşünüyorum,velev ki scooter da kız istemeye gitmiş anne ile babanın ortasında oturmuş damat adayı gibi kalıyoruz. elimizdeki çiçek çikolata ise gidon oluyor.
Gerçek motosiklet , üstünde kendini kral hissettiğin motosikkettir. Mobilette kullandım scooter da süper sportta chooper da ruh halin ni , kişiliğini, karakterini hangisi yansıtıyor,sen kendine hangisine yakiştırıyorsan motor o dur.![]()
scooterin üzerine oturuyorsun ve gaz kolunu çeviriyorsun neresi zevkli bunun. ayrıca vitesli motosiklet tasarımlarının ''egemen alfa erkek'' sitiline daha uygun olduğunu düşünüyorum,velev ki scooter da kız istemeye gitmiş anne ile babanın ortasında oturmuş damat adayı gibi kalıyoruz. elimizdeki çiçek çikolata ise gidon oluyor.
2 yıl scooter deneyimimden sonra vitesli motosiklete geçince anladım bunu. scooter kesinlikle motosiklet sınıfına girmemeli. iyi günler dilerim efenim.
bacaklarının arasında gücü hissetmektir.
otomatik şanzımanlar manuele göre daha az yakıyor daha seri daha performanslı...