Scooterin çok zevksiz bir araç olması

Motosikleti
Suzuki burgman 200
sehiricinde skuter candır. bagajı sayesinde gittiğin yerde elde kask sirtta mont gezmezsin.yagmurda daha az islanirsin,pantolonun camur olmaz

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Uzun kmler Gilera Runner kullandım . Bak normal bir skuter değil, deli gibi hırçın ve kıvrak bir alet. Ama gram zevk almadım.. Elim sürekli debriyaj vitesi aradı. oturuş saçma güvensiz. apayrı bir alet sürüyorsun sanki motosiklet değil. Şuan ki 150 cc motosikletim bin kat daha zevkli geliyor. Bende vitesli tayfasındayım.

https://hizliresim.com/BBFd8O

benimde pantolonum çamur olmuyor , ya da kaskı elimde taşımıyorum. Hepsinin çözümü var vitesli ile de. :bounce:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Scooterdaki bagaj olayını vitesliye yapsalar süper olurdu :p

Nc750 örneği var ama küçük cc leri kastediyorum.

150cc motorda 16 litre yakıt deposu var.

Ne gerek var, orayı bagaj yap sele altına da 5 litrelik depo yap :salut:

5 litre ile 200km gidiyor alet zaten.

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Başlığı hortlatmışlar. Ben de devam edeyim.

Skutır zevksiz bir araç değildir. Zevkini çıkarmayı bilmeyene bütün araçlar zevksiz gelir.
Horlanacak, küçümsenecek bir araç ta değildir.
3 gün içinde İstanbul-İzmir, İzmir-İstanbul yaptım. Soğuk hava ve sert rüzgar kaskın içinde bile türbülans oluşturdu. Naked bir motorla gidip gelmiş olsaydım şimdi evde keyifle oturmak yerine aksırık-tıksırık-burun akıntısı ile cebelleşirdim. Belki de hastanelik olurdum.
Günahını almayın şu skutırların. :salut:

F54

scooter ı bende sevmezdim ama birgün gidip spcay aldım 2 yıl kadar kullandım sattım
ççok güzel aletti çok rahat çok ekonomik param olsa tekrar alırdım

Olay tamamiyle beklenti. Hiç scooter kullanmadım ama birçok kez nmax 155in artçısı oldum. Açık olmak gerekirse baya da rahattı valla. Arkaya yaslan hayatını yaşa. 155cc olmasına rağmen vibrasyon vesaire gibi rahatsızlık da hissetmedim. Ha derseniz alır kullanır mısın, almam. Zaten şu ara klasik tarzda cafe racer veya benzeri bir model yapmayı çok istiyorum. Cebimde 25k para olsa gider bir motoru revize edilmiş cbf500 alır yaptırırım. Eskilerin duruşu kadar güzeli yok. Keşke eskisi gibi ucuz olsalar da cesaret edebilsek.

çapırda motosiklet değil zaten. gazlasan gitmez, frene bassan durmaz. 300 kg makine viraj almaz. bütün gün krom parlat dur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne geyik muhabbet donmus yahu :)

çapırda motosiklet değil zaten. gazlasan gitmez, frene bassan durmaz. 300 kg makine viraj almaz. bütün gün krom parlat dur.
"gazlasan gitmez" disinda dogru sayilir. 1800 devirde 150 Nm tork yapinca kaciyor haliyle :wiinkk:

Ne geyik muhabbet donmus yahu :)

"gazlasan gitmez" disinda dogru sayilir. 1800 devirde 150 Nm tork yapinca kaciyor haliyle :wiinkk:

skıtur çok keyifsiz diyen vatandaşa "neden goldwing" almadın demek gibi bişey olmuş bu.

ya bu ülkede çapır kulübü başkanı bile aslında buz gibi skutır olan goldwing'e biniyor. aletin geri vitesi var. nerede kardeşlik ruhu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Chopper hic degildir :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Çok zevksiz olan bir şey varsa, oda insanın en zevksiz denilen bir ikitekeri bile alacak parasının olmamasıdır.

İspatı kolay. Parayı verin. En zevksiz dediğiniz ikitekeri satın alıp kullanırım. :queen:

Büyük şehir sürekli yoğun trafikde vitesli kullananları da tebrik etmek lazım :) hele ufak cc 1. vitesle üç metre gidiyorsun 2 yi istiyor , 2 ile üç metre git devir bitti hoop 3 , elin sürekli manette çek bırak , param olsa hepsine birer tane sukuter alırdım vallahi önümde giderken görüyorum sol ayak devamlı yukarı aşağı yukarı aşağı :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
vibrasyonluysa belkı ondandır zevk alıyorsundur.. zevkle vitesin ne alakası var otomatik vitesin zevksiz olması falan yazsaydın bari başlıkta. Scooter motosiklet değilki zaten motorsıklet olabılmesı ıcın bazı fiziki özellikleri olması lazım başta lastik boyutları virajlarda donem kabıletı vs gibi..

Büyük şehir sürekli yoğun trafikde vitesli kullananları da tebrik etmek lazım :) hele ufak cc 1. vitesle üç metre gidiyorsun 2 yi istiyor , 2 ile üç metre git devir bitti hoop 3 , elin sürekli manette çek bırak , param olsa hepsine birer tane sukuter alırdım vallahi önümde giderken görüyorum sol ayak devamlı yukarı aşağı yukarı aşağı :D

Bazıları vites değiştirmeyi sever :cherry::cat:

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Hı Hı evet evet öyle öyle he he..

Goldwing'i geri geri itebilecek bacak kasın varsa, depoyu fazla sıkma derim. Depo diz yeri yapar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
size göre zevk dediğimiz unsur konfor ise haklısınız. ama bana göre zevk yokuşları istediğim tork aralığında çıkmanın verdiği hazdır. 4 den 3 e takıp araç sollamaktır. bacaklarının arasında gücü hissetmektir.

200 lük rks ile bu kadar mutlu olan bir insan , 4 silindire geçince nirvanaya çıkar...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı

İşte o ayak, yukarı-aşağı yaptıkça kalf kasları gelişiyor, şahsen ben o sebeple vitesli aldım.:bounce:

maxresdefault.jpg

Scooter kullanıcıları temsili :p

Screenshots_2014-12-14-01-51-33.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar