"gazlasan gitmez" disinda dogru sayilir. 1800 devirde 150 Nm tork yapinca kaciyor haliyle :wiinkk:çapırda motosiklet değil zaten. gazlasan gitmez, frene bassan durmaz. 300 kg makine viraj almaz. bütün gün krom parlat dur.
Ne geyik muhabbet donmus yahu![]()
"gazlasan gitmez" disinda dogru sayilir. 1800 devirde 150 Nm tork yapinca kaciyor haliyle :wiinkk:
skıtur çok keyifsiz diyen vatandaşa "neden goldwing" almadın demek gibi bişey olmuş bu.
ya bu ülkede çapır kulübü başkanı bile aslında buz gibi skutır olan goldwing'e biniyor. aletin geri vitesi var. nerede kardeşlik ruhu?
Büyük şehir sürekli yoğun trafikde vitesli kullananları da tebrik etmek lazımhele ufak cc 1. vitesle üç metre gidiyorsun 2 yi istiyor , 2 ile üç metre git devir bitti hoop 3 , elin sürekli manette çek bırak , param olsa hepsine birer tane sukuter alırdım vallahi önümde giderken görüyorum sol ayak devamlı yukarı aşağı yukarı aşağı
![]()
size göre zevk dediğimiz unsur konfor ise haklısınız. ama bana göre zevk yokuşları istediğim tork aralığında çıkmanın verdiği hazdır. 4 den 3 e takıp araç sollamaktır. bacaklarının arasında gücü hissetmektir.
Büyük şehir sürekli yoğun trafikde vitesli kullananları da tebrik etmek lazımhele ufak cc 1. vitesle üç metre gidiyorsun 2 yi istiyor , 2 ile üç metre git devir bitti hoop 3 , elin sürekli manette çek bırak , param olsa hepsine birer tane sukuter alırdım vallahi önümde giderken görüyorum sol ayak devamlı yukarı aşağı yukarı aşağı
![]()