Scootere ses sistemi... nasıl olur...

selam dostlar bir ses sistemi kurdum motoruma gümbür gümbür çalıyooo...

4+1 bilgisayr için ses sistemini motoruma yerleştirdim... 12 voltla çalıştığından gösterge panelinin olduğu ana elektrik kablolarından bir çıkış aldım... selenin altına bufferi yerleştirdim... diğer kolunlardan 2 sini sisibarın altına koydum... diğerleri de portafif olarak selenin altında duruyo.. istedimim zaman sağa sola çekiştirebiliyorum...
nasıl ama...:queen: :queen: :cat:

hadi hayırlısı.... bi gün toplanıp senin motorda sinama izleriz artık... üyelere indirim yapcan mı...:queen:

süper... arabalardan farkımız varmı dostum.. yok onların da tekeri var bizim de onlarda benzinli bizimkide... onlarında 1 şoförü var. motorunda 1 şöförü var fark yapmazz....

Kartal23' Alıntı:
hadi hayırlısı.... bi gün toplanıp senin motorda sinama izleriz artık... üyelere indirim yapcan mı...:queen:

süper... arabalardan farkımız varmı dostum.. yok onların da tekeri var bizim de onlarda benzinli bizimkide... onlarında 1 şoförü var. motorunda 1 şöförü var fark yapmazz....
aaa ayıp ettin üyelere beleş:queen:
açılış özel gösterimi için çok izlenmiş olsada maksada uyması babında BİKERBOYS hazır arşivde :)
farkımız yok yaaa ne farkı hatta eksiimiz var fazlamız yok(lastik açısından)

türk aklı işte sınır tanımıyo helal olsun kardeş bravo bende bisikletime yaptıracam pıoneer set 10-35+40/60*80 nasıl ama

yaw türk aklı sınır tanımıyo diye mi konunun ismini değiştirsek aceeepppp:queen:

Biri görüntüyü kuruyo, 4+1 zaten hazır kartal sağolsun bende motoru alınca mısır patlatıcı uydururum hepberaber sinema keyfi işte.:cat:

4+1'in adaptörünü elektriğe nasıl bağladın?
adaptörün kablosunu mu kestin, yoksa aküden priz mi çektin?

Nemrut' Alıntı:
4+1'in adaptörünü elektriğe nasıl bağladın?
adaptörün kablosunu mu kestin, yoksa aküden priz mi çektin?

adaptörün koblosunu kestim...aküden çekmedim.. yoksa akü harcanır gider... ve şarj olmaz.. gösterge paneline giden ana kablo vardı... bir dünya da çıkışı var.. oradan bir kabloda ben çektim... oldu vallaa.....

benden size bir örnek gerisi size kalmışşş ...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende buz dolabı koyum bari içecekleri soğuk soğuk içeriz yazı sıcağında:queen:

Motti60

tabi tabi....
ses sistemi var sinema var mısırcı var sende soğuk içecekleri hallet bir yerlere gidildiğinde herşey tamam olur... bide dondurmacı olsaa... alaska frigooo giye bağırsaaa sinemadaki gibi :queen:

Bence dondurma işini en iyi mondialciler halleder :cat: firmaları dondurucu konusunda türkiyenin en iyilerinden.

yakında lcd televizyon da koyarsınız arkadaşlar siz gidonun üstüne farın orayada bi kamera picture in picture sayesinde hem televizyon seyredersiniz hem de yolu izlersiniz nasıl fikir dahiyane demi :):):)
bence gerek yok arkadaşlar böyle şeylere dinlediğin müziği etrafada dinletmeyi çok istediğiniz zaman portatif mini bi müzik seti taşıyabilirsiniz arkada hele bide scooter var sizde ayağınız altına koyun sonuçta bi kendini ifade tarzı bu da tabi ama bence motorlarımız motor olarak kalsın
kulaklıkla mp3 çalar kullanıyorum ben gayet keyifli oluyo
paylaşım için teşekkürler ben beğenmediğim için kötü bişey olduğu anlamına gelmez tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar