Scootere ses sistemi... nasıl olur...

böle istemissin böle yapmıssın kardeş iyi olmuş sen memlunsan ve yaptığından pişmanda değilsen sorun yok:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ULEEAAA ne manyak adamlar var yaf... motora müzik şeeyetmişler.... ::utangac: :p :p :p ::koop:: ::pulp::

çok harika oluyoo valla, millet yol açıyo hemen,

ben kalabalık bi yoldan giderken, yayalarda benimle aynı istikametle gidiyorlarsa hemen yol kenarlarına gidiyorlar sonra beni görüp gülmekten yarılıyorlar.... ... daha doğrusu ŞAŞKINLIKTAN gülüyorlar... müziğime ritim tutanlar bile oluyoo... :bounce:

Buna ne diyeceksiniz...
x1padjo0uco2h2nonmnleuw1tpa4cx.jpg

nevZAT150' Alıntı:
ULEEAAA ne manyak adamlar var yaf... motora müzik şeeyetmişler.... ::utangac: :p :p :p ::koop:: ::pulp::

çok harika oluyoo valla, millet yol açıyo hemen,

ben kalabalık bi yoldan giderken, yayalarda benimle aynı istikametle gidiyorlarsa hemen yol kenarlarına gidiyorlar sonra beni görüp gülmekten yarılıyorlar.... ... daha doğrusu ŞAŞKINLIKTAN gülüyorlar... müziğime ritim tutanlar bile oluyoo... :bounce:

dostum senin müzik sisteminin de bir fotosunu eklesene...

POPCORN_90

baba bu adamlar tamamen kopmuşlarrr....
cgl125 dediğini uygulamışlar.... way kopyacılar...hemen de nasıl becermişler...şaka şaka...
eeee manyaklar olmasa akıllılar nasıl öğrenecek...:queen:

Son düzenleme:
Bir tanesini gördüm öyle bir şekilde koymuş ki ayakları koymaya yer kalmamış koltuk altı en iyisi bence

Kartal23' Alıntı:
selam dostlar bir ses sistemi kurdum motoruma gümbür gümbür çalıyooo...

4+1 bilgisayr için ses sistemini motoruma yerleştirdim... 12 voltla çalıştığından gösterge panelinin olduğu ana elektrik kablolarından bir çıkış aldım... selenin altına bufferi yerleştirdim... diğer kolunlardan 2 sini sisibarın altına koydum... diğerleri de portafif olarak selenin altında duruyo.. istedimim zaman sağa sola çekiştirebiliyorum...
nasıl ama...:queen: :queen: :cat:
Kop kop hoca !! Rock forever !
Seside full le otobanda miss.:cat:

tabiii açıyom sesi gümbür gümbür..
millet şaşırıyooo..:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum emegine saglık iyi ugraşmışsın...Ama cok dikkat dagıtır kanımca dikkatli ol.........

bir tanede lcd monitor bi dvd player de koysaydın tam olurdur acık havada sinema keyfi :queen::queen::queen:

yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı da bazen bu şekilde set atılmış kafada kask yok bir elinde sigara bir de yüksek sesle arabesk dinlerken sürücüleri gürüyorum da işte onlara popomla gülüyorum:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar