- Konu Yazar
İlk düşüşümü yaşama sebebimdir. Daha motoru ilk kez sıftah ederken ve acemiliğimi yenmek için pratik yaparken, önümdeki araba zink diye durunca
-ki neyse ki araya mesafe koymuştum) bende frenlere asıldım, lâkin aniden fren yaptığım esnada gazda avucumun içinde oynadı, durmaya hazırlandığım sırada gaz, motoru öne doğru, direksiyon hakimiyetimi kaybetmiş olduğum bir şekilde fırlatınca bende kendimi yüzü koyun yerde buldum.
Ceza kesilmiş gibi sağ avucumun yere düşmeden dolayı balon kadar şişmesi dışında, neyse ki bişi olmadı sorun yok ama frene aniden asıldığımda avucumun içerisinde gazın oynamasından korkuyorum ve bunu istem dışı yapıyorum, nasıl engelleyebileceğim konusunda fikrim yok, frene bastığımda avucumda aşağı doğru çekiliyor
r:
Yorumlarınız?
Ceza kesilmiş gibi sağ avucumun yere düşmeden dolayı balon kadar şişmesi dışında, neyse ki bişi olmadı sorun yok ama frene aniden asıldığımda avucumun içerisinde gazın oynamasından korkuyorum ve bunu istem dışı yapıyorum, nasıl engelleyebileceğim konusunda fikrim yok, frene bastığımda avucumda aşağı doğru çekiliyor
Yorumlarınız?