Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

o motorun bir benzeri de bende var. motor 120 gosterdıgınde 100 ile gıdıyorsunuz. yani 140 la gıderken 116 yapmış oluyor. ki bence 116 yuksek hız deıl. bu motorların kronik problemidir. sağlıklı ölçüm için sadece gostergenıze değil, yanınıza otomobil alıp ölçün derim. ben defalarca ölçtüm. 120 km = 100 km ;)

bu son msj ile olay enteresan bi hal almis dogrusu..

:)

Shakulin

bu motorun videosunu görmek isterim ben ya...gerçekten çok güzel olmuş valla yalan yok...emeginize saglık ...ama şu videoyu koysanız çok iyi olur bence...sesini falan cok merak ettim...

bu motorun videosunu görmek isterim ben ya...gerçekten çok güzel olmuş valla yalan yok...emeginize saglık ...ama şu videoyu koysanız çok iyi olur bence...sesini falan cok merak ettim...

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=043a0e1fbbd989966a5b15c428d7dd5d
http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=bb7e0e10af8bae8de08b0c9b83038398
http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=206713ca2592aa28ab56ae67d65904d6

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=169d096fc290cffb3a57fcc6f61821b7

elimizdeki görüntüler bunlar videosu :cat:

paylaşım için teşekür ederim çok güzel olmus toplam kaça mal oldu bitanede ben yaptırcam bole

gercekden guzel olmus bende mersındeyım yollarda gormeıdm ama seni :D:D:D

yad amersınde degılsın herhalde 33 plaka da :D

gercekden guzel olmus bende mersındeyım yollarda gormeıdm ama seni :D:D:D

yad amersınde degılsın herhalde 33 plaka da :D

dostum ben sinop tayım motoru babam tarsus tan almış buraya getirdim birazda modifikasyon ekledık hepsi bu teşekkür ederim yorumun için bu arada satılık haberın olsun :cat:

paylaşım için teşekür ederim çok güzel olmus toplam kaça mal oldu bitanede ben yaptırcam bole

dostum bana 350 ye maloldu ortalama yakıtı düşünmüyorsan benım gibi yaptır çok farklı bir hava katıyor motora:cat:

teşekkür ederim dostum yaptık işte bişeyler ama güzel oldu :cat:

o motorun bir benzeri de bende var. motor 120 gosterdıgınde 100 ile gıdıyorsunuz. yani 140 la gıderken 116 yapmış oluyor. ki bence 116 yuksek hız deıl. bu motorların kronik problemidir. sağlıklı ölçüm için sadece gostergenıze değil, yanınıza otomobil alıp ölçün derim. ben defalarca ölçtüm. 120 km = 100 km ;)

ama bu motor 120 gösterdiğinde 120 yapıyor bunu 2 otomobille test ettim dostum ok :cat:

Sinop a gelip motorun 140 yaptığını görmek ve şaşkına dönmek isteyenlerin listesine benide ekle olurmu ?

eklendin bile
emin ol :cat: :cat:

Son düzenleme:
videoları izledim hakikatten iyi kacıyor.bende size bi video koyim izleyin:mrgreen:

birde cift eksoz koymakla motor daha ıyı yurudunu ıdda edenin motordan anlamadını düsünmüyorum
aksine cok beter olur...

http://www.youtube.com/watch?v=4G6r0Xm_-oc

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
il sinop ama plaka mersin. yani hemşerim. yahu şu mersin ve adana bölgesinde bisiklete bile modifiye yapardık biz ve arkadaşlarım. hatta bisikletine motor takanlar, havalı kornalı bisan bisiklet bile var. ama bu da hoş olmuş ben de hyosung gv 250me bişeyler düşünyorum ama kısmet. yapınca ben de resim ekleyecem.

videoları izledim hakikatten iyi kacıyor.bende size bi video koyim izleyin:mrgreen:

birde cift eksoz koymakla motor daha ıyı yurudunu ıdda edenin motordan anlamadını düsünmüyorum
aksine cok beter olur...

http://www.youtube.com/watch?v=4G6r0Xm_-oc

sen öyle diyorsan öyledir arkadaşım biz birşeyden anlamıyoruz

bak bu tornadan çıkmış motorumun silindir bloğu rektefe görüp büyütüldü senin gılera motorunu tokatlıyan motorun içi evet doğru söyledim ister inan ister gül ben birşey bilmiyorum

bak buda motorum sattım croos aldım he he :queen:

bu motorun her yeri modifikasyon tekerlerde hidrojen ,egzosun içinde kelebek var içi alınmış ,karbüratör özel, performans buji ,piston ,piston gömleği tornayla büyütülmüş,subaplar değişmiş debriyajla oynadık daha sayayım mı biz bişeyden anlamıyoruz yani puhahahaha hadi ordan sende cnm ha ha ha :queen: :queen: :bounce:

ne motordu bee tüpcüye sattım bu motoruu :)
birşey bilmeden karşındakini tanımadan atıp tutmamak lazım yanlışmıyım kralına maden suyu :cat:

tabi her kes motoruna bu icattan koysun çok süper oluyo demedi demeyin çok bilenler bunu kullanıyo double up:queen: :queen: :queen:

sinoplu çok güzel olmuş ama 250lik büyük vitesli motora fln yapsaydın DAHA İYİ OLurdu bu çin mallarının hepsi aynı eşşeğe altın semer vursanda gene eşektir diye bir söz vardır:)

tanrinin_kirbaci57 her şey iyi hoş güzelde ne gerek var sanki motorun 1000cc egzostun tek olsa ne olur çift olsa ne olur.yanlış anlama......ama güzel olmuş

:bounce: ANAHTARINA KALKARIM USTA

gercekten bu emeginize saygı duyuyorum ama bu gavurun malından ıyı oldugunu dusunmuyorum kusura bakma.

Son düzenleme:
dostum bizim ki değişiklik olsun ya herkez palnlar ama herkez yapamaz ben düşünceyi yapanlardan ım
saol

:bounce: ANAHTARINA KALKARIM USTA

gercekten bu emeginize saygı duyuyorum ama bu gavurun malından ıyı oldugunu dusunmuyorum kusura bakma.

tamam kardeşim düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim sana hayatta başarılar:cat:

tanrinin_kirbaci57 her şey iyi hoş güzelde ne gerek var sanki motorun 1000cc egzostun tek olsa ne olur çift olsa ne olur.yanlış anlama......ama güzel olmuş

bu senin anlayabileceğin birşey değil kardeşim buna halk dilinde zevk benım harcanan para benım derler fikirlerin ve eleştirilerin için saol :cat:

sinoplu çok güzel olmuş ama 250lik büyük vitesli motora fln yapsaydın DAHA İYİ OLurdu bu çin mallarının hepsi aynı eşşeğe altın semer vursanda gene eşektir diye bir söz vardır:)

işin güzel tarafı burda konyalı o motora herkez yaptırır ve daha kolay olur önemli olan yapılmamışı yapmak ve zor olanı başarmak :cat:

Son düzenleme:
guzel olmus sizde ilginc seyler bekliyorum

ah param olsa daha neler yapıcam dostum ama bu işler maddiyat ve imkanlara bakıyor bu ara saten sınıf atlamayı düşünüyorum cross istiyorum biraz hoplayıp zıplamam lazım motorumu satıp alıcam bitane skyteam 200
:cat: tabi inşallah diyelim

Son düzenleme:

tabi her kes motoruna bu icattan koysun çok süper oluyo demedi demeyin çok bilenler bunu kullanıyo double up:queen: :queen: :queen:

tabi tabi kullanın kullanında motorrunuza imza nasıl atılıyomuş görün puhahahahaaaa:queen: :queen: :queen: :queen:

motor sinopun yerel gazetesinde kapak oldu arkadaşlar

şöhret ün giderek artıyor :queen: :queen: :queen:

aslında sitemizinde reklamını yaptım ama çok küçük yazmışlar neredeyse belli olmuyo ama ücretsiz reklam burda bu kadar oluyomuş demekki kanka

Son düzenleme:
Usta vallahi helal olsun ya motora yaptıklarınıza bastan asagıya okudum inanamadım ama resimler ve videolar ortada :) bnm makinayi getireyim sanada birazda bununla ugrasin olmazmı manisada tek olur :cat: saka 1 yana helal olsun cok iyi bir iş cıkarmıssınız..( ne ustalar var memlekette) garip ve gusel bir paylasım bana gore

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar