Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1

Scooter motorumuza uzun uğraşlar sonunda, çok emek harcadık ama süper görünüm ve sesi çift silindir sesi oldu manifold çıkışına Y harfi gibi boru ayarladık ikinci egzosta çalışıyor süs değil :D

sco-1 dedik modeline nasıl r6,r1 varsa bizimde sco-1 imiz var artık :queen: :queen:

modifiye tutku yaratır :queen: :queen:

tebrikler ::alkiis::

valla süper olmuş.. :cat: :thumleft:bende arkadaşıma söyleyim de gelsin baksın resimlere.. Şekil olsun,işçilik olsun cok kalite duruyor...
peki motordaki randımanı nasıl etkiledi?? yani + yada - leri oldu mu?

msoysarac tabiiki biraz benzin 250cc motorlar kadar yakmaya başladı, sonhız düz yolda 140 debriyajdaki pul alındı silindirgömleği piston torna+rektifiye görerek büyüdü 200cc oldu
gerisi çekiş hız süper bide egzosların ilk susturucuları çıkartıldı yani egzosların içinden bir perde aldık motorun sesi dediğim gibi çift silindir varmış gibi oldu

tanrinin_kirbaci57
rumuzlu atillanın motoru o daha iyi açıklama yapacaktır motorda benim bile gözüm kaldı nazar deymez inşallah süper yaptık motoru tam cadde motoru oldu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yakışmış valla güzel olmuş...:cat:

walla emeginize tebrikeler cok hos olmus , hicte abartili degil tam tersi hava katmis makinaya. Tebrikler:cat:

yakında motoru düğün arabasıda yaparsın artık.ama gerçekten harika olmuş...

çok harika olmuş.:queen:

sanki hayabusanın egsozları gibi :mrgreen:

yanlız arkadaki damalı stickerler olmasa daha iyi olur.

güzel olmus gercekten. yanı çin malı scootere yapılabılecek en orjinal olay hem görsel acıdan hem performans modifikasyonları acısından. tebrik ederim

Adana İl Temsilcisi
ellerinize,emeklerinize sağlık arkadaşlar.çok hoş olmuş, büyük motor havası vermiş.

İlk defa bir oynama(modifike) işini beğendim, enteresan olmuş. Ellerinize sağlık ama yine de sormadan edemiycem. Ne gerek var ki...? :)

herkeze çok teşekkür ederim

arkadaşlar gerçekten bayağı kafa yorum çok emek sarfederek mororumu bu hale getirdim bir iki ufak rutuşlar kaldı onları da bitirdiğim zaman eminim dahada güzel olacak motosiklet tutkusu bende böyle işte arkadaşlar tüm arkadaşlara ilgilerinden ve iltifatlarından dolayı çok teşekkür ederim [email protected] msn adresim :cat: :bounce:

arkadaşlar gerçekten bayağı kafa yorum çok emek sarfederek mororumu bu hale getirdim bir iki ufak rutuşlar kaldı onları da bitirdiğim zaman eminim dahada güzel olacak motosiklet tutkusu bende böyle işte arkadaşlar tüm arkadaşlara ilgilerinden ve iltifatlarından dolayı çok teşekkür ederim [email protected] msn adresim :cat: :bounce:

İlk defa bir oynama(modifike) işini beğendim, enteresan olmuş. Ellerinize sağlık ama yine de sormadan edemiycem. Ne gerek var ki...? :)

ya bu anlatılacak bir duygu değil tutku meselesi ben motorumu bile sevgilimden önce tutuyorum yani benim asıl sevgillim sco 1

Son düzenleme:
motor sinopun yerel gazetesinde kapak oldu arkadaşlar

şöhret ün giderek artıyor :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar