Scootera Angel Eye Uygulaması (Resimli) (Storm 150/AS 150T 19A)

slm super olmus bunlar ledlı deil florasan nerden kaca aldın usta fiyat werırsen sewınirım bende dusunuyom ama nerden bulucamı bılmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SLm

usTa Bendede MondiaL 150 Zat Var

2354.jpg

hani Bu makineyede böyLe bi Şekil yapmamız mümkün olurmu arkdaşLar bilgisi oLandan Fikir beqLiorum pLs :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
.....güncel

Mersin İl Temsilcisi
düşünce güzel, işçilik güzel, insanlık güzel.... motorculuk eğer içine sindirilmişse çok çok güzel..... tebrik ederim ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
..... qünCeL yau Dostum Bi Cvp Verin uyarMı Bnm aLete Florasan anqeL ?

storm'un farları yuvarlak oldugu için yakışmış ama seninkiler yassı oldugu için bilemem. :) ben de yeni motoruma taktırasım geldi bak şimdi örünce :)

Evet güzel olmuş hangi neoncuda yapıldı bilmem ama ben yapsam beleş olacağı kesin.Çünkü bizzat kendimiz neoncuykya o bakımdan.isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum.Yanlız bu camdan yapıldığı için sallantıda ne bilim bizim yollarımızda fazla dayanacağını sanmıyorum.Çünkü hassa,camdan yapıldığı için benbile yapmadım zaten bi kırılsa uğraş dur gerçi 30 cm.camı aleve sokup tek hareketle yapılıyor ama geçiş aşamaları biraz uğraştırıcı ayrıca tamir ücretide sıfır fiyatın yarısı.Bu gibi çalışmalar için 12volt trafo kullanılıyor.Araçlar için onuda dışarıdan getiriyorlar.Özel olarak bu işle uğraşan varsa bilemem.Ama yapanı bulun ben gidip bizzat pazarlık yapayım.Siz alırsınız sonraki aşamada eğer kırılırsa aldığınız yere değil bana gelin delikanlı sözü tamirini bizzat kendim yaparım.Saygılar.

ellerine sağlık çok güzel olmuş. benim motorda da vardı hemde 2 renk (mavi ve beyaz)ama şimdi hiçbiri çalışmıyor :( patladılar. bana da lazım aslında yenisi :)

arkadaşlar konuyu hortlatma gibi olcak ama.. :cherry: bu angel kitlerini farın için nasl tutturuyosunuz ? silikonla filan mı yapıştırıyorsunuz yoksa özel bişeymi kullanıyosunuz ? :) teşekkürler.

görüntü süper :)

Son düzenleme:
süper olmuş sanki xenon var gibi duruyor valla acaba ybr125 göre olanlarından da varmı cok beğendim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar