Scootera Angel Eye Uygulaması (Resimli) (Storm 150/AS 150T 19A)

Motosikleti
Forza 250
Teşekkür ederim arkadaşlar
Bugun motorumu teslim ettim.
Motorsuz ilk gecem :salut::salut::salut::salut::salut:

slm arkadaşlar bu ışıklardan nerde satılır ve tahmini fiyatı nnedir bilen varmı ???

tahminim bizim cıbıra da cok yakısır bi denemek lazım valla denemeye deger bence... du bakim bi araştırayım ..:D

TA'yada olurmu bunlardan acaba? Sarsıntıdan titreşimden gidiyorsa boşuna taktırmamam gerek:silent:

Motosikleti
Forza 250
Yuvarlak harici yok :)
Bu angellar iki çeşit
Ledli olanı var florasan şeklinde olanı var.
Ledliler ucuz.. ve ışığı az..
Her ikisininde bozulma ihtimali var.
Orjinal farını bozmayın bence..
ben cin malı oldugu icin uyguladım

Yuvarlak harici yok :)
Bu angellar iki çeşit
Ledli olanı var florasan şeklinde olanı var.
Ledliler ucuz.. ve ışığı az..
Her ikisininde bozulma ihtimali var.
Orjinal farını bozmayın bence..
ben cin malı oldugu icin uyguladım

ya bnmkiside çin malı fakt farlar seninki gibi yuvarlak değil pff deli bişi ya çeşit sadece bu kadar mı bunları.

vallahi aklıma geldi benimde.... :) bende benim scootera yapcam... yakışıyo inanki.

abicim belki inanmıcaksın ama arkadasla dün bu olayı konusuyoduk yuvarlak neon alıp yapmaya karar verdik izinli günümüzde benmkinde yer olmadıgı için far camına monte edip dıştanda film çekicem yalnız tek bi sorun var bnm motorun far lambası traktör tipinde bu tipte xenon far lambası buluyorum ama adi kalitelisini bulamıyorum acaba sennkide aynı tiptemi ayda temin ettiğin adresi bana verirmisin?

Motosikleti
Forza 250
abicim belki inanmıcaksın ama arkadasla dün bu olayı konusuyoduk yuvarlak neon alıp yapmaya karar verdik izinli günümüzde benmkinde yer olmadıgı için far camına monte edip dıştanda film çekicem yalnız tek bi sorun var bnm motorun far lambası traktör tipinde bu tipte xenon far lambası buluyorum ama adi kalitelisini bulamıyorum acaba sennkide aynı tiptemi ayda temin ettiğin adresi bana verirmisin?

h4 ampul bizimkiler.
sizin ampulun duyu farklı.
onların beyaz yananları yok

Bunlar ledli olanlar ucuz.
Florasan olanından kullandım ben
Aynı ısıgı vermiyorlar

slm arkadaşlar yazılanları okudum arkadaşın biri bu motoorların 110 yaptıgına inanmıyo şaşırdım dogrusu da inanmassınız belki ben motorumu ikinci el aldım motor bi hafta eniştemde kaldı eniştem de biraz hız tutkunu bizim motorlarla ibrenin 120 yi gördügünü söyledi ama ben denemedim çünkü bende biraz hız tutkunu oldugumdan ve daha işin acemisi oldugumdan hızını kısmış. inşallah birgün bizde 110 120 basarız artık.

arkadaşlar bende mondial 151 rs var farları için kaç cm angel uygun olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar