gursus arkadaş:cat:
Elbette arkadaşız, ama söyleyeyim ya sen gerçekten çok şanslı imişsin ya da benim tüm arkadaşlarım bahtsız bedevi:mrgreen: Ben de, sen de tecrübelrine dayanarak yazmışız, arkadaşımız kendisi karar verecek elbette. umarım ben haksız çıkarım da arkadaşımız sorunsuzca derdine çare bulmuş olur. Arkadaşımın bir diğerini daha önce yine forumda yazmıştım. bana danışmadan Çin almış ama ehliyeti yok sürecek.Bir öğleden sonra bana yardım etmemi ve motoru eve getirip getiremeyeceğimi sordu. Atladık, 35 Km kadar uzaktan, ikitelli civarından motoru aldık, benzinledik, gazladık. birkaç km sonra, egzostu tutan civataların düştüğünü farkettik. TEM in ortasında bulabildiğimiz civata ve tel yardımı ile geçici olarak tutturduk ve eve kadar getirmeyi hedefledik. Son olarak eve kalan bir kaç yüz metreyi motoru kaktırarak tamamladık. ertesi gün tamire verildi, egzostun vibrasyonundan silindir kafasına bağlantı yeri çatlamış, kompresyon kaçakları vs.... Bir ay kadar parça ve tamir bekledik. Tamiraneden motoru aldığımız gün satılığa çıkarttı arkadaş hiç binmeden ve 2500 Tl gibi para vermişti (geçmiş zaman tam bilemedim şimdi) ve 1500 TL gibi bir fiyata verdi.
sonuç olarak ben kargadan başka kuş tanımam, tanıyamam. alsın bir sağlam makine, tepe tepe binsin, motorculuğun ilk zamanlarını zevkle geçirsin