SCOOTER YOKUŞTA ÖN KALDIRIYOR :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar,
Kanuni 150 cc lik scooter ım var.
Hafif rampalar çıkarken bilirsiniz asfalttan kasisleri mahalle aralarında, kasisten geçince gaz veriyorum direksiyon boşa düşüyo motorun lastiği yerden kesiliyor. Tek kişi idare ediyorum ama 2 kişi binice baya sakat bi durum buna ne gibi çözüm bulabilirim.
wquEu3.jpeg

Kasisten geçerken gaz verme, oturuş pozisyonunu ağırlık merkezi öne gelecek şekilde guncelle, artçılı sürüşte ani gaz verme.

Motorun ağırlık dengesini değiştirmedikçe tek yapabileceğiniz şey gazı usturuplu vermek.

Ben ayağa kalkıyorum kasisten geçerkene 60 lan geçiyorum kasisten pcx altını vurmuyor Du ama xmax bir defa vurdu sonra xmax le 50 ile geçmeye başladım sıkıntı yok gaz vermeden tabi

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Özür diliyerek soruyorum. Bunun sebebini düşünüp çözüm bulamadınız mi?

gazı az ver o zaman.. yeni mootrcumusun bilemiyorum ama bilek hareketleri önemli gaz tepkisinde.. alıştır kendini kasisten sonra gazı yavaş ver..

çinli motorların hepsi böyle rampada iki kişi ön tekeri yerden kesiyor yapacak birşey yok

Kullanım tarzını pozisyonu kimse bilmiyor ki müdür . Baktın olmadı otur konuş ulu orta kaldırma şu önünü olan var olmayan var . Efendilik her zaman para eder gibisinden bı konuş bakalım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar